RM50 JUSCO VOUCHER UTK KORANG | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, August 19, 2009

RM50 JUSCO VOUCHER UTK KORANG

tu aku dah reserve voucher untuk dimenangi
simpan dalam laci ..takut aku terguna pulak nanti

seperti dalam entri ini ,mama uzma dan genicute dah memenangi habuan masing-masing
jadi untuk kali ni...kalau derang menang lagik nak kasi kat derang jugak ker..atau kasi peluang kepada yg belum dapat???


ermmmmm akan dipertimbangkan kemudian



be my top referrer of the month ..dan menangi rm50 jusco voucher!
masih ada 10 hari lagik!
**************update********************
last week punya keputusan ..
1.mama uzma- 118
2.k.puteri1 -54
3.k.imah -45
4.geni - 28

p/s: ada bowling tengahari ni ...yeay!!

11 comments:

contactlens said...

ana,bg kt org lainn la plk.....hehehe...tgh gigih berusaha nih..:P

mama uzma said...

hihi...
mampu ke tuk menang...
mcm tak terkejar jee...

my little family said...

Ana, valid sampai bila tu? akak disember ni br p Kl.hahahaha...SP xde Jusco la.. POYO tul aku nih..

my little family said...

akak pun nk kasi adiah gak klu ada org leh tolong akak bgtau tajuk + penyanyi lagu yg akak update kat blog akak tu.. cepat2 la p teka ekk...

genny da bomb said...

haaaaa....aku tak kisahhh..mmg tak dapek dh pun tu..jauh no nk kejar..hihihihii..bila aku nk wat contest..malasnya nk bercontest2 ehhehehee..join contest org rajin hehe

kirana said...

contactlens,
hihihihi aa yer la..rasanya bg org lain rasa lak kot

mama uzma,
hiks kasi chance kat depa

k.ayu
tak da expired date


geni,
buat la.. :) aku nk join

buzzybug said...

mak aihh... rajinnya...

shaifulsafar said...

nama saya langsung tak muncul dalam list... tak leh nak join la... huhu

mama uzma said...

kak...
tgk email yee...


ada rezeki dpt hadiah lg ni...
hihi..

kirana said...

niza,
hehe saja2 niza..

shaiful,
buleh..jgn putus asa ..tu alst week punya


mama uzma,
orait..pasni akak cek

contactlens said...

hrp2 kali nih ada rezeki menang...hihihi..:P

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin