kemalangan di depan mata | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Tuesday, September 9, 2008

kemalangan di depan mata

masa :6 ptg lbh krg ; 060908
tempat:satu persimpangan trafic light ayer molek melaka

aku tak penah tgk eksiden betui2 depan mata..yg fresh la kira berlaku..
ni pon kira tak tgk camner perlanggaran tu berlaku..sedar2 jer dgr bunyi dentum..nampak
motor terbalik..sekelip mata jer

padahal bukan jauh pon antara kete kami ngn van biru tu...

blkg van biru tu..kancil,blkg kancil keta kami..mmg tgh follow jer..lampu hijau kan
rasanya motor tu yg salah..sbb lampu belah sana merah..buktinya..tgk kete satu lagi tu kan stop tu



rasa bersalah jugak sbb tak berenti pon tolong :( ....


nampak org blkg cam ok..org yg bwk moto tu ler tak leh bgn..helmet dia terpelanting jauh jugak..

aku mula la rasa fobia..tak leh dgr org brake2 ker..dentum apa ke..mula la jd terkejut..
dulu aku pon penah eksiden srg2..bwk kancil balik kedah..eksiden kat hiway..langgar divider tengah..ngntuk kot aku rasa time tu..sib baik tak dak keta kat blkg..kalo tak ..tak tau la apa jadi..lepas tu aku jadi cam fobia nk dok lrg kanan ngn ada divider tu..lama jugak la baru ok..

ya Allah..peliharalah keselamatan kami..walau dimana kami berada...amiiiinnnnn

3 comments:

farah aminuddin said...

sempat snap gmbr ek.. hehe..

PerantauSepi1306 said...

isk.. ngeris laa kan nengok acc neh.. mudah-mudahan selamat selalu, insya allah..

Mama Mya said...

sangat ngeri okey.. kita x leh nengok xciden takut.. coz pernah nengok org naik motor xciden gak huhuhu takut...

p/s kirana nak minta tolong sikit.. harap x menyusahkan yer.. boleh x send alamat umah ke email nie mya_zahar07@yahoo.com.. sertakan sekali yer nama blog n nama empunya blog.. makasih yer..

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin