JUSCO to PARKSON | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, September 24, 2008

JUSCO to PARKSON

susah tul nk suruh asben aku ni shoping baju dia..dah brp kali dah aku dok sound..
beli la baju keje ka..baju raya ka..sluar ka..nk raya ni..skrg kan tgh sale..

hmmm bole ckp jer la....tp aritu pas gi jusco..tiba2 dia ajak gi parkson..nk redeem point la katanya..aku pon cepat2 suruh dia beli baju sluar kat dia skali..dah tak larat dgr aku dok ckp benda yg sama ja..agaknya..tu terpaksa beli gak tu hihihi


dah sampai parkson sban parade..kluar ja lift ..terlalu kat food court ni ha..pastu apa lagi..aiman nampak ni terus tak mo pi mana dahh...ayooooo..susah tul..makanya ..
giliran aku lak menjaga aiman main kat sini..

asben lah gi shopping sorang2...nk harap bwk aiman tobat tak leh dia nk pilih baju nnt


main tak ingat letih ni...aku yg letih nk jaga dia...dkt 2 jam jugak apa kat sini..pas main..kul 1 bwk aiman gi mkn..minum..caj energy dia balik..pas mkn terus lari smbung main lagi...aduhhh


mama penat la aiman...penat tauuuuu..mama posa..tgk aiman minum milo ais...adoii dugaan sungguh..aku pakai shirt bodo2 ja..sbb mmg tak plan nk gi masuk mall pon..konon2 nk gi tgk umah ja..pastu terus balik amik baju raya..


aiman aku tgk dia tak kisah pon main ngn budak2 lain..leh jer dia join..chinese ka melayu ka..
masa ni tgh main ngn budak mana ntah ni..


dah besarkan aiman...makin manja lak skrg ni..

2 comments:

PerantauSepi1306 said...

amboiiii aktifnya dia.. hehehehe sian mamanya yang ponekkkk ;D

cendawanintim said...

aiman, aiman...aktif betul..

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin