raya tahun lepas | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, September 24, 2008

raya tahun lepas

saja godek2 cari gambar nk wat e-card nk tepek kat blog..terbukak folder raya tahun lepas..
masa ni aiman baru 10 bulan..tp bestnya pengalaman beraya ngn anak..

skrg ni lagi ler best kot...sbb dah besar sket..hehe lagi meriah rasanya..
thn depan insyaallah lagi best ..ngn btmbahnya ahli keluarga


ni giliran raya kat kedah ...thn ni saja2 la ajak asben balik kedah hehe...cubaan nk selewengkan giliran..
tp gagal la..sob sob ..lg pon asben kena standby smpai hari ahad..so kalo balik pon ari isnin baru leh balik..kejap sgt rasa


gigi pon tadak lagi masa ni..


aiman ngn nenek


my small famili...aku adik beradik 4 org jer..tak ramai..so raya mmg tak betemu sekali..thn ni akak aku braya kedah..aku beraya melaka..sbb buat cmni..adik aku tak bg balik skali..nnt mak sunyi katanya bila turn raya dua2 tak balik kedah

so kalo gilir2 gini at least mak ada la rasa menanti kepulangan salah srg...


ni baju raya bbsitter buat..dah tak muat dah kepala aiman nk pakai...betapa besarnya dia skrg..
rindu plak rasa masa kecik2 dulu

3 comments:

nasazfrog... said...

tahun lepas kale ijo tahun ne kale aper plak..... beb nak tgk gmbar terbaru ko lah,,, perut dah beso lom,, :)

kirana said...

nasaz,
tahun color pepel..
hehe gambor aku saja tak mo expose..cover2..hihi tgk la nnt kalo ada aku letak la gmabor perut aku :p

SaDi said...

comelnyee dia pakai baju melayu... :)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin