PINK or BLUE?? | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Monday, September 8, 2008

PINK or BLUE??

aku dah wat detail scan & 3D scan tp syg tak leh record lak dlm cd..may be ramai sgt org kot..
so capture ngn camera je la utk 3D punya

alhamdulillah..keadaan baby dlm keaadaan yg baik..yg bestnya doc intan ni explain detail everything yg dia scan..ada yg aku phm ada yg aku tak phm istilah dia hehe..

berat baby masa 24wks ni 500gm..dan ikut lilit kepala due date aku berubah dr EDD asal.. 090109 ..best jugak kalo kuar tahun baru....harap2 ler..aminnnn..

so aku pon sgt la excited nak tau jantina baby..suspen tau ..nak scan ni..hehe...
nasib baik nampak dgn clear skali dia punya tut ehheheh..doc kata masa ni la the best time utk scan..sng nak nampak baby sbb tak besar lagi...
masa aiman dulu aku wat masa dah 32wks..saja2 wat utk simpanan ..

nampak tak muka baby tu?? (lihat yg 3D..yg cross section tu aku pon tak paham)


owh skrg saye sudah bole membeli baju baby!suka2!

sepanjang hari aku tersenyum smlm........

8 comments:

NaZa said...

klu tersenyum kesukaan tu.. baby girl la tu.. bak sini hadiah, aku teka betul. hahahhah

Ogy said...

wahhh bakal dpt sepasang ya....seronoknyaa..Tahniah!

mas said...

syoknyer dpt bby gurl ek? congrats, dpt sepasang :)

naz ilyn said...

salam..
tahniah ler nak tambah lagi...dapat sepasang ker..

p/s semoga selamat melahirkan..lepas ni jgn lak terus pencen..dua belom cukup tu..

cendawanintim said...

tahniah, baby gurl erk..orang pi soping raya, dia pi soping baju baby la pasnih!

kirana said...

naza,
:) senyum lagiii..

ogy,
insyaallah..mekacih :)

kak mas,
harap2 betul ler apa yg di scan tu :)

naz,
hehehe..mekacih..tak pencen lagi aihhhh...

cendawan,
:) senyum lagi..tak sabar nk beli pinky2 nih

PerantauSepi1306 said...

musti baby gurl neh... congratess.... wah, mcm2 kaler la nanti bajunye neh ye..

kirana said...

perantausepi;
ehem2..hihihi...tak sabau dah ni cewahh...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin