aku tolak ko..ko tolak ke aku | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Friday, September 5, 2008

aku tolak ko..ko tolak ke aku

haa gitu la tajuknya ..
smlm asben aku gi RB LAND office nk bg report defect tu..pastu tny la pasal meter air ni..bila nak pasang???
org tu ckp.JBA la ni..tunggu derang..tunggu apa tak tau la..
pastu asben aku call tny JBA..depa kata..dah settle..dah kasi ke kontaraktor developer utk pasang..ha mana satu ni
pastu asben balik tny RB LAND..dia kata...tak tau apa2 plak..adoiiiii...yg mana satu ni...main pass2 lak....
ni petang ni aku nk call developer lagi skali...
defect nk dibetulkan sebulan dr skrg...air tak masuk lagi..nk test bocor sana sini mana tau kan..
aku bajet bulan 10 dah nk start psg grill dll lah..


***update
tadi asben dah call...air dapat lagi 2minggu..ha sib baik ada jawapan..kalo takkkkkkkkk...ewahhhh

6 comments:

cendawanintim said...

harap2 dipermudhakan sumer urusan..amin.

PuteriSatu said...

Na...cepat tempek gambar umah...eiii akak lak excited terlebih ni Na...hiks..

PerantauSepi1306 said...

semoga dipermudahkan juga urusan rumah itu.. yep, sgt seksa bila developer suka buat2 tak tahu

Ibu Emir said...

tak lame lagi masuk laa rumah besar tu ye.. bestnyer..

KV said...

yg risau nya jawapan tu akan berubah ubah bila sampai masanya. Mmg tensen. Akak dah merasa tau.
Harapnya ana tak alami lah,kan.

kirana said...

cendawan,
harap2 begitulah hendaknya,....

perantausepi,
tu ler...setakat skrg ok lagi la dev.ni..cuma kes ni la

ibu emir,
alaa.tak la besar mana pon..hehe

kv,
harap2 tak berubah la....kv ok la dah settle semua kan..

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin