omong kosong | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Thursday, September 4, 2008

omong kosong

apa yg nak diomongkan yer..ermmm...aku tak tau la patut cete ke tak kat blog ni..huuuuhu
nnt la..stori the mori ..

tak dak apa yg nak diborakkan..bulan posa ni ..diam lagi bagus kan
dlm kete tadi borak pasal bonus jer...huhuhuh sedih tauuuuuuuuuuuu
kwn aku bgtau sime darby dpt bonus 7 bulan!minimum 3 bulan...huwaaaaa..jelesssssss...
aku ni...nak dapat sebulan pon jenuh berkira itu ini kpi rating ranking...mcm2..dah la dpt sket...lambat lak tu!lambat sebulan dua tak pa jugak...ni setahun tertundaa...huhuhuhuuhhu

org gomen mesti dah senyum skrg kan...
rezki masing2...tp hatiku tetap jeles jugak ehhehehe

6 comments:

NaZa said...

rezeki masing2 kan. tp aku pun jeles gak. huhu.

KV said...

wah, sime darby dpt 7 bulan? Kaya tu! Nak text kawan akak lah kjp. Mintak dia belanja. Wahaha

buzzybug said...

rezeki memasing... ;) tapi, mmg ada jeles laa gak, kan?

skang ni dapat lagi x kad raya?

Fiza Vogue said...

uwahhhh... jeles2... tp x pe rezeki memasing kn (nnk sodapkn ati jo) :)

PerantauSepi1306 said...

umangaiiiii 7 bulan... hepi tak hengatss.. leh renovate umah siap.. apa-apa pun sabor.. sabor... sebulan pun okes la tu.. ada gak duit lebey ;D

SaDi said...

bestnyee dapat 7 bulan!!!! bila org kerja gomen ni nak dapat lebih dari 1 bulan!!!!

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin