my plan list... | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, September 17, 2008

my plan list...

seperti biasa..aku kena plan betul2 hehe...:


1. check air ok ke tak..kebocoran dan lain2 -sepanjang minggu ni dan minggu depan

2. 20-21 sept (sabtu ahad)=balik melaka (so keje tak leh start lagi ..)

3. 27-28 sept (sabtu ahad)=house cleaning ..kemas brg utk balik melaka ..raya

4. 30sept-3 oct (selasa-jumaat) =raya melaka

5. 4-5 oct (sabtu ahad) =pasang grill

6. 11-12 oct (sabtu ahad)=plaster celing n wiring,pasang lampu kipas,railing utk langsir

7. 17-18 oct (sabtu ahad) =kitchen kabinet installation

8. 25-26 oct (sabtu ahad) =cat /wardrobe jika ada bajet lebih :)

9. 1-2 nov (sabtu ahad) =basuh rumah

10. 6-9 nov (khamis -ahad) =vacation to ......hehhehe

11. 15-16 nov (sabtu ahad) =kemas barang2 utk pindah..sepanjang minggu ler gamaknya

12. 22-23 nov (sabtu ahad ) =PINDAH RUMAH!



huhu....full ..tu belom tolak pegi beraya openhouse lagi ..
dan belom konfemkan tarikh ngn kontraktor lagi ni..ni ssesuka hati aku ja...esok akan mula calling2 kontraktor lah...asben pon belom approve lagi tarikh2 ni ..ehhe..suka hati aku jerrrrr...

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin