cleaning services | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Monday, September 15, 2008

cleaning services

aku dok mencari2 weekend cleaner ..skrg ni tak larat ler nk wat housechores..huhu penat..semput jer rasa ..nak2 nk tonyoh toilet ..cuci segala cuci hehe..so bersempena nk raya ni..kire aku nk wat spring cleaning lah..lagi pon nk pindah nnt..takkan nk tinggal kotor2 kot kan..cam tak sedap lak rasa..


lama gak dok mencari..ni baru jmpa iklan..ada la banner kat pokok2..aku amik jer la no phone..
tak tau la mahal ke murah..standard ke apa..sbb aku tak jmpa yg lain..so terus jer booking
tu pon jenuh gak...saturday penuh jer..so aku book utk minggu 27/9 ..haaa lama lagi tu..punya la awal kena booking

charge nya kira ikut jam
4 jam=rm50
6 jam=rm60 (yg ni tak sure..tak igt lak)

ok ke tak ek rate ni..?

3 comments:

KV said...

bagus jgk tu, at least ana boleh rehat di hari minggu.

PerantauSepi1306 said...

uiksss, bleh tahan jugak ikut rate per hour yek... hmmmm oklah tu kot dari kita yg nak kena ngemas neh..

kirana said...

kv,
pemalas sbnarnya :P

perantausepi,
mahal ek..ermm tu ler tak tau nk cari sapa lagi..sbb peknen ni malas sket nk lasak2..cepat penat la skrg ni

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin