BABYLON | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, September 3, 2008

BABYLON

isnin..
aiman masih di kota tinggi yer...huhuuh

so utk mengisi kekosongan....asben ajak gi tgk wyg..
aku :abang..tak pe ker tgk wyg bulan posa ni..ish..
asben :awatnya....tak dak apa la..
aku :hmm jom la cepat..kang aiman balik petang nnt


so berdesum kami ke mana lagi...jusco lerrr

smpai 1230 tgh


tgh Q ..ramai cha ya nun alif ja ..

tgh decide nk ..death race or babylon


sebelum masuk..aku minat vin diesel..so tgk cete ni la

sebelum masuk..cete start 1245..

kisahnya tentang vin diesel yg mengambil upah utk menghantar 'bungkusan' drp pedalaman europe kalo tak salah ke New York.Bungkusan itu ialah seorang wanita yg sgt misteri..banyak cabaran yg dihadapi dlm proses nk menyeberangi sempadan amerika syarikat itu..

aku tak reti nk cete balik la...tp ok la jugak stori dia..nak kata best sgt tu idak la..nk kata bosan tu tak jugak...

2 comments:

KV said...

wah, sakan layan wayang yer!

PerantauSepi1306 said...

uikkss nyompet tgk wayang tu... ;D

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin