lunch time | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, September 10, 2008

lunch time

lunch time korang wat aper bulan posa ni...hehe....

minggu ni turn aku drive..hohoho..aku sgt tidak tahan dgn keta asben aku..dah mcm masuk hutan jadinya..kat dalam semak..berabuk..kat luar kotor giler..huhu..i rimassss u..
aku tak suka kete kotor hehehe ..lemas..

so waktu lunch smlm aku kuar gak tengahari rembang tu..nk gi car wash..nk tunggu asben bwk basuh tak tau lah bila...nak harap dia basuh sendiri..aku rasa tunggu kucing bertanduk ler jawabnya :P

kedai feveret aku tepi the store sri petaling tu..tp tadi pegi dah takder..dah roboh pon tmpt tu..dah pindah ke mana tak tau..aku pon tak call dulu before pegi huhu..

so tadi pegi kat shell jer la basuh..shell ni ok la jugak..tp prefer kedai tu jugak..sbb dia basuh bersih..aku anto polish n wax pon puas hati sgt2 derang wat..


masa aku smpai..tmpat basuh tak dak kete..senannggg.tak yah tunggu lama la...

aku kat waiting room bosan tak tau nk wat apa ..amik gambar..usha jer org wat keje..hehe
mmg aku perati betul2 derang wat..mcm supervisor gitu..yer la..kdg2 depa ni wat ala balai jer..lap gitu2..aku ni jenis suka komplen jugak..kalo tak puas hati mmg aku komplen kat boss derang jer..tp tadi nampak derang wat ok la..bersungguh2 jugak..ada la sket tmpt tak bersih aku suruh lap betul2 hehe..kalo pompuan jadi boss gini la agaknya kan..cerewet!


balik opis kat parking kete berselisih ngn ex-director aku..dia ni antara boss yg plg aku suka la..setakat skrg dia la boss plg caring dan frenly ngn staff.


tadi dia tegur aku tny kuar gi mkn ker..hehe ..aku bgtau ler kuar basuh kete..kotor sgt..pastu yg aku bangga tu sbb dia igt tau aku asal mana..dia leh tny .."ohhh..baru balik Pendang ker" ...haaaa ..mau aku tak bangga dia leh igt hometown aku..ehhehe bukan sket yer anak buah dia..ramai..dan dia jawatan director..means ada bbrp manager bwh dia..dan aku hanya lah kulikutif saja..
tiap kali jmpa mesti dia tny ..anak sehat?..dan dia jugak seorang boss yg family type..

tu baru sket aku huraikan kebaikan dia..byk lagi la..yg best2...nama dia Prof Dr.Masuri Othman..dekan kat UKM dulu ni..tak tau la pasni dia stay sini lagi atau masuk UKM balik

2 comments:

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) said...

hehehe..samelah malas nak cuci kete..bukan ape..kang dah cuci kete nak cuci lantai..pastuh budak2 ni nak mandi kolam aahhhh..malas nak layan g kedai je senang hehe...

KV said...

kete kv dh berbulan tk basuh. Huhu

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin