aiman dan camera | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Thursday, September 18, 2008

aiman dan camera

aiman skrg pantang nampak aku pegang kamera..dia pon kalut nk amik kamera..
pastu dia main hentam jer snap sana sini..

aku kira 1..2..3..dia pon ..yeayyyy..konon2 dah amik gambar la..padahal kadang2 tak tertekan pon button tu

sekarang ni rutin aku petang2..amik aiman dan kena bwk dia jenjalan dulu..ronda2 la mana2 pon
slalu aku bwk gi kedai buah jer..

petang smlm saje nk masuk tgk satu kedai ni..jual baju murah2 jerrr..
lbh krg cam Brand Outlet lah
yg bestnya kat kedai tu ada sediakan playhouse dan tempat utk budak2 main...
so senang mak2 nk shopping kan

aku masuk jer..letak aiman bg dia main sdiri2 kat situ..
pastu meronda tgk baju2...baju gals byk la..comei2..geram jer tgk..
harga sgt2 la murah yerrr ..

aku amik 2 lai jer thirt tuk aiman..ngn sluor satu
baju utk boy tak byk choices sgt..dan byk baju utk budak 3thn ke atas

so smlm saja2 suh aiman try..sbb baju tu aku amik size 3 thn..
yg bestnya..aiman skrg ni cam paham2 lak nak try baju
pas try tu..aku puji sket...terus lari amik kamera dlm henbeg aku..
pastu suruh bapak ambil gambar dia..ahhahaha..aiman2..



ini pose duduk lak..ekekke


aku suruh senyum ...senyum simpul jer dia bagi...jadi la aiman...tu pon mama dah sonok tgk gelagat aiman

kalo beli kasut baru ker..lagi la hari2 dia menerai ...lompat2..suka sgt la tu


**kelihatan kesepahan rumah aku..ehhe..sakit mata ker..

1 comment:

PuteriSatu said...

la hai..ya ke Na....kelakar kan...yang cutenya puji sikit terus kelam kabut ambik kamera tuh....hiks..bijak..bijak...dia nak suh mama dia tempek kat blog aar tuh..

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin