3 slices ... | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Friday, September 19, 2008

3 slices ...

balik keje ..amik aiman..terusss ke SR ..mmg malas nk singgah param kat rumah tu..
mmg tak best mknan nya..dr membazir beli buang tak makan..baik tak yah beli


3 boxes..aku beli ni jer..ahhaa


choc indulgence utk aiman..dia suka sgt2


blue berry utk aku..tp tak best mana pon..aku prefer indulgence jugak



american brownies utk supper asben..ni pon feveret dia no 1..aku mintak tambah toping coklat lagi..nyummmmy


aiman tak sabor2 nk mkn dlm kete..tp aku pujuk mkn kat umah jugak...sib baik dgr ckp


tak puas aku suap..nk mkn sdiri lak..ni kul 7 ...aku terliur jer tgk dia mkn..nk bukak lagi 15min ja lagi


byk giler dia makan..sket lagi nk habis satu slices..aku sempat la rasa sket2 haha..


haaaa...ni kira tak comot sgt ni...
nnt mama belikan lagi yer..tp tak leh la slalu...


pas mkan kek...dah solat seme baru aku masak nasik makan..masak simple2 jer...janji puas tekak sdiri ..dari beli belum tentu kena tekak kite kan..

owh hari ni nk mkn apa plakkkk

5 comments:

ibu zahran said...

amboi..bestnya aiman mkn secret recipe...sedap tuuuuu...jeles cik ila tgk...len kali try la banana choc, fav. cik ila tu

PuteriSatu said...

sedapnyeeeeeeee....lapar lak rasa pepetang nih...

naz ilyn said...

Salam,
alamak sedapnya..kek blue berry tu..mmg kesukaan akak.
apa saja yang berkaitan dengan blue berry pasti menjadi pujaan hatiku.

p/s lama akak tak bertandang ke blog kirana baru arini berkesempatan.

cendawanintim said...

owhhhhhhhh, SR...sodapnyer!

PerantauSepi1306 said...

uishhh pepagi nih nampak cakes SR... sodapppppp ;D

hehehehe tomotnye dak Aiman Ana tuh... ;D

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin