checkup | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Tuesday, September 9, 2008

checkup

skrg ni aku dah tranfer checkup ke CAMC sban(columbia asia medical centre).Mula tu mmg plan nk ke KPJ sban jer..tp bila call tny doc non muslim 2 org ..pastu doc muslim lelaki lak srg..so decide gi columbia..gynae dr norintan .

so sabtu aritu pegi..tutup lak kul 12..aku tak tau operation derang hehe..
pastu ahad tu pegi ler awal2 ..tgk kat lobby tak ramai..rupanya org dok nunggu kat klinik..huhu ramai dah org..ramai tul org ngndung :)

aku dpt masuk pon dekat2 kul 11 rasanya..kira dkt 2 jam jugak menunggu..huhuhuhu....sabar jer la..

dari segi layanan nurse ,reception ..aku prefer annur hospital..lagi frenly...kat columbia ni cam tak frenly sgt lah..doktor jer best..peramah



pastu yg aku agak geram sedikit masa nk dptkan GL huhuhhu..
dulu panel ING..sgt pantas ok..pastu GL utk checkup skali mintak jer...tak yah mintak lagi utk checkup sterusnya..kira one time jer la..

pastu tukar 'PMCARE ..ok la jugak..tp tak leh lawan ING lagi kepantasannya..
pastu ni tukar BERJAYA SOMPO lak...huhu..procedure nya..pas aku jmpa doc..kena bg report doc utk derang keluarkan GL..pastu derang akan semak..cover ke tak cover..huhuuh amik masa tau.lama jugak menuggu..dh la tgu utk checkup..pas checkup kena tgu lagi utk GL lak..haruuuuuu..pastu tiap kali nk checkup kena mintak GL...ayoyo....(aku ni suka komplen kan hihihi)

pastu dok sembang2 gak ngn staf yg jaga bhg registration seme ni..dia pon bgtau..ramai jugak komplen pasal lambat nk dpt GL tu...

redha jer la..dah nak free kan..kena la susah sket..huhuhu

3 comments:

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) said...

hmm biasalah kerja syarikat yg byk prosedur nie...penat nak tunggu..

PerantauSepi1306 said...

beshnye nak dpt baby lagi... congrates!

Saya said...

ritu g annur...erm,datang 930,dpt jumpa doktor 230..waaa..mcm nak nanes je..dah la first time g ctu..

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin