aiman terseliuh lagi | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, October 29, 2008

aiman terseliuh lagi

ni la upah budak lasak kan..
smlm kali ke 3 aiman terseliuh..

2 kali masa kat umah bbsitter..
kali ptama dia main bola..ntah cmana dia baling smpai terseliuh tgn
kali kedua..tak dpt dikesan cmner kejadian..pengasuh kata..tiba2 dia nanges pegang tangan sakit..nak kata jatuh tak pon..mmg tak de kesan jatuh ke apa..masa tu asben dia bersama aiman

kali ke 3 ISNIN MALAM ..huhuhuu
dia dok panjat2 kusyen..buat aksi stunt cam naik motor..ala2 mat rempit tu.
pastu asben ku tarik le tgn dia suruh turun..aku lak dok mkn nasi goreng..
..tak tau la asben tarik kuat ke camner..
dia nanges smbil pegang tgn..nanges tak kuat la..tp smbil pegang tgn tjuk sakit

pastu asben angkat dia..still lagi dok pegang tgn..cam support tgn kiri yg kena tu la..
cam tak leh bior jatuh lepas gitu

suruh asben call kak chom..ajak gi umah org nak urut..
siap2..pegi la umah makcik wok kot nama..tp tak der org lak..aiman dah nanges tgk umah makcik tu..mau tak nya..dah 2 kali dia kena urut situ..melalak la dia ..


pastu k.chom pon call la sana sini tny org kot2 ada lagi yg leh urut..
sib baik la...ada kat ampangan..makanya bwk la org tu tunjuk ke umah org tu..
kak chom kata..nnt takut menjejeh air mata jer tgk aiman nanges..aritu pon kuar air mata dia kata ..
aku kata..aku tak sanggup nk pegang..takut..
masa turn kena urut tu..kak chom pegang..aku dok ujung kepala aiman..tiup2 kepala dia..
melalak nanges tak yah cete la...aku pon dah tak tahan tgk

kejap jer org tu urut..dia kata terseliuh jer ni..
yg lawaknya..dia pesan kat asben..jgn tarik2 kuat lagi nooo..hehe..cam tau2 jer asben yg wat..
dia tak pesan lak kat aku..padahal aku yg dok ngadap dia masa urut tu..asben just gi salam2 nk balik tu


balik2 tu..spt biasa ..aiman aktif sedia kala...amboiiii masa sakittttt...lembik bukan main lagi..
kdg2 dia auta jer lebih..hehehe...ngada2 jugak..dah tak sakit pon dia wat cam sakit..nak manja2 gitu

2 comments:

KV said...

anak aktif ni mmg selalu dpt sakit. Danish pun mcm tu, bila hilang sakit terus mulakan agenda main yg lasak2 tu.

PerantauSepi1306 said...

alahai ciannya aiman.. hmmm paih ni duk elok2 tau bagi baik seliuh tu... tapi dah katanya budak kan... memang tak duk diam laa..

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin