plaster ceiling selesai.. | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Monday, October 20, 2008

plaster ceiling selesai..

hiks!ni gambor plaster celing waktu siang..sebaik saja selesai org tu wat keje
simple ajer ..saja2 wat surprise2 sket kat kak puteri tu hihi..hehehhehe



snap la sket2 dulu..nnt full version karang2 aku kuorkan next entry


ermmm tapi yg tak bestnya...keje2 plaster celing ni telah mengotorkan hampir segenap ruang ini
huhuh..mau tak mau kena cat balik dinding baru nampak elok..kalo tak cam comot la ...

tgh deal ngn mat indon cat tu..adoi ...kalo mahai sgt upah ..suruh adik aku jer la cat..
tgh konfius nak cat color baru atau just nk repair2 color yg ada tu ..huhuhu....

asben dah tak mo ngn mat indon tu....serik kata nya indon ni pandai nak mintak duit..huhu..
sket2 dia mintak suh tambah ...

6 comments:

naziffa said...

Salam,

Nak mintak tolong.. still simpan lagi x contact no guy yang buat plaster ceiling tu?

thanks sangat2 :)

kirana said...

naziffa,
sy masuk link awak..tak leh lak..
so ni no teponnya yer
016 68760033 ah fatt

ikin-buaian berendoi said...

salam owner..sy tgh survey price plaster ceiling..(nk budget). boleh sy tau, brapa kos utk plaster ceiling cmni?

ana-kirana said...

salam ikin,
harga rm2k termasuk lampu

Azliena said...

kirana, apasal no tepon tu ada 8 angka...cam salah jer... mcam berminat gak nak deal dgn dia... apa nama company dia ye? atau boleh tak kirana tlg check balik no tepon tu...

ana-kirana said...

azliena..hehe cuai betul..
ni no nya , 016 6760033 ,ah fatt

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin