Tukang cat dah sampai | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Friday, October 31, 2008

Tukang cat dah sampai

sapa nak tukang cat yg murah?????? hihihi


smlm adik aku datang nak tolong akaknya yg sengkek ni ngecat rumah



baguih tau adik aku kali ni hehe..upah dia kata tak bg tak pa..(slalu sket2 nk upah..ni mesti ada smthing nk mtk tolong aku ni) tp aku bg la jugak sket kan..
cian la tak bg langsung


cat kat living depan jer..satu color jer dulu..feature wall ke apa ke..kemudian2 pikir konsep
tak leh kalut2..satgi konsep aku lari ehhehe
nampak yg tompok sket tu..aku la gedik2 nak test cepat2 nk tgk color..
adik aku ngn asben kata sama jer color ngn color dinding asal tu..masa tu cat dlm tin lagi la..
tu aku tak sabaq nk sapu nk buktikan kata tak sama..hihii
aku mmg minat color2 tanah sket..natural gitu..
lagi satu aku minat konsep ala2 moden..ada konsep tropical resort sket.so color yg sesuai mengikut pembacaan aku ..ala2 brown lah

2 comments:

cendawanintim said...

yeayyyyyyyy, tukang cat dah sampai...

mesti kakak dah senyum lebar, maklum ler tak yah diupah..

KV said...

kalo kami, mmg tal larat ah nak ngecat sendiri. Takdak kepandaian, mesti sakit2 badan, tu yg terpaksa gak upah org. Hihi

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin