KIV list | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Thursday, October 23, 2008

KIV list

oleh kerana bajet tidak mencukupi..maka..aku meletakkan
ia sbagai KIV dulu....tp kira mcm wish list jugak la..
cam suatu hari nnt..ada rezki nak wat jugak ...hhuhuu..

buat masa skrg..simpan dulu hajat di hati

-auto gate/alarm (asben cam nak wat auto gate..tp pasnih mesti kena ketuk lagi umah huhuh)

-Cat

-wardrobe utk master bedroom..utk bilik anak2 tatau lagi nk wat ke tak hehee

-tv cabinet (igt nk wat cam feature wall la kat ruang tamu tu..wat built in cabinet utk tv )

-bed panel/katil (hihi..cam berangan nk wat built in bed panel jugak ekkeke)

-aircond (utk master saja)

-sofa (new set sofa ..color yg aku nak..heheheh)
-meja makan (meja makan pon kao bole nk sama konsep ngn sofa)

-LCD (ni en asben bila nk beli ni...)

-stor bwh tangga

-landscape (aku nk wat wall water feature ..asben lak nak wat pangkin tmpt rehat2 tu)


lebih kurang camni le pangkin yg asben hajati

best jugak..petang2 lepak baca majalah..minum petang..

aku lak berangan wall water features ala2 gini la..lbh krg jer..tak la tepat cam ni

nk letak kat laman berdekatan ruang mkn..sambil makan sambil dgr bunyi air..owh damainya
dah tgk kat exhibition..lagi cantik dari yg ni..cost rm4k lebih

ni lak stor bwh tangga jiran depan..kami cilok amik gambo

nnt igt nk wat gini jugak la..hihi bila tu tak tau la yerrr



bila tahun dapat melaksanakan tu tak tau la...nk harap bonus berbulan2 jgn mimpi ler...
tunggu duit jatuh dari langit ker ekkekeke...

...semoga dimurahkan rezki..dapat lah impian ku tercapai...amin...

3 comments:

KV said...

akak pun byk lg yg kiv. Wardrobe kayu nyatoh makan 3 k, taman siap kolam jambatan bagai kena 5k. Uwaaa...pagar tak wat lg. Cuma baru beli bahan utk wat pegola jer. Adoii..byk lg yg KIV ni. Mana nak cari pitih. Hik hik

Mama Mya said...

umah kita pun manyak lagi KIV dah berkurun dah huhuhu tue laa harap duit turun dari langit gak nie hahaha

PuteriSatu said...

tak per..ada rezeki tuh insyaallah...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin