persediaan pertama | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, October 15, 2008

persediaan pertama

hiks..kelakar tul tgk gambo aiman terlopong
dia dok tekejut tgk scene dlm studio tu..ngn lighting bagai kan..
gabra jer muka


kesibukan ngn hal rumah..smpai terlupa pasal vacation kami tak lama lagi huhuh
apa persediaan pon belom buat...ni baru amik gambo aiman nk wat pasport dia khamis nnt

aku dah dpt green light dr doctor nk gi sana nnt..cuma hari nk gi tu kena gi spital la amik surat doc..sib baik doc kasi pegi..hehe kalo tak rugi ler tiket dah booking lama giler...masa blom peknen lagi


aku blom wat research lagi tmpt mana nk tuju nnt..ni baru nk tgk sket2...
oh ya ..aku blom khabarkan lagi yer nk kemana..ehheheh

kami nak bercuti di BALI 4hari 3 mlm ..stay dkt kuta beach..matahari bungalow..amik yg pakej sklai ngn flight tu ..

so sapa2 ada tips2..or nk share tmpt2 yg best nk tuju..sila la bgtau..
ngn condition aku berbadan dua ni..harap2 aku ada kudrat lagi la nk bejalan2 hehehe

nk bershoping sakan tu idak la..sbb duit kami dah licinnnnn utk rumah jer sob sob sob..

sapa nak souvenir ??ewahh2..kena wat contest dulu lah ...hihihi

1 comment:

rynas said...

bestnyer nak g bercuti yerr...
take care yer..awak tuh ngandung. kita pun dulu masa ngandung sebulan member opis plan nak g bercuti kat Bali..ttp terus cansel. nanti citer ekkk best ker tak..

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin