kitchen cabinet phase 2 | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Tuesday, October 28, 2008

kitchen cabinet phase 2

haa amik layan gmabor jer la..pasnih tgu siap seme la aku tepek..
tunggu dha basuh cuci seme kan..
ni masih kotor lagi..tile pon tak nampak kegilapan lagi :p


terpaksa wat cutting gini..utk beri laluan pintu kluar masuk..nk wat lagu mana..
dapur kembar blkg tepi..gini la adanya


aku tak nampak pon beza tile rm23 ngn rm30 ..hehe..tak tau
tang mana kualiti depa tgk..aku bukan arif pon..
tgk yg lawa jer


kotor lagi haaa..
sib baik kat joining tu cina tu wat gini..suka..kemas sket nampak





org suruh pose..dia pi gigit jari lak...gatai gusi kot..
asik dok gigit jari ja 2 hari ni..geram aku!



sekian utk update reno kali ni...
suspen tul nk pasang kabinet ni..huhu takut tak match jer ngn color aku pilih..

4 comments:

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) said...

cantiklah...dah siap nanti lagi cantik hehe...

saya dulu buat kene tiga ribu lebih..nak dekat 4 ribu jugak..itupun puas dah pilih yg paling murah...

gune table top bukan camtu..yg kayu je..murah pasal budget tak cukup hehe...

tak suke warna gelap sbb takut klu semut lalu tak nampak hehe...
sayakan benci semut...

My Blog said...

SAYA DULU BUAT KABINET 15 KAKI PANJANG DAN BENTUK L KENA RM 2K LEBIH GITU... ITU PUN GUNA KAYU MILAMAIN ( BETUL KE BUNYINYA TU.. HIKKK..)

k.imah said...

Jelesnye org nk masuk umah baru...huhuhu...

Ya Allah kuat kan iman ku .....amin...

PerantauSepi1306 said...

uikksss... beshnye kabinet dah nak siap.. tak sabor nak nengok finishing produk nanti.. :D

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin