malam raya | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, October 8, 2008

malam raya

juadah berbuka last day posa...

tu nampak ayam maska merah tu,.sedappp...rendang seme sedap la..air tgn mak mentua..cukop rasa seme..

sarung ketupat nasi dah siap..aku tgk ja..tak reti nk wat..dah tak reti tak mo belajo lak hehhe


bebudak dah ready nk gi main bunga apa dan mercun

pong pang pong pang....asben pon 2 x 5 join main sekaki..aiman tgk ja dari jauh..

bunga api

suasana malam yang meriah ngn lampu

pas isyak org datang bertakbir dari umah ke umah..best kat sini masih ada tradisi ni
sayu jer aku dgr takbir huhuhhu..teringat famili aku kt kampung..bila tepon ckp ngn mak..mak kata seme ada kecuali aku...tak cukup ler anak dia huhuhu..sedih2

3 comments:

Hanie said...

Ada promosi di blog saya. Datanglah jenguk.

PerantauSepi1306 said...

yeaa.. saya pun sedey di malam gahye gak ana sbb tak beraya umah ayah.. kat sana pun ada wat takbir umah ke umah lagiks..

syahida shafie said...

rasanya dr dulu akk guna ana kirana kn?

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin