sejuk hati mama | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Friday, October 24, 2008

sejuk hati mama

tgk aiman pakai songkok ni...elok jer dia amik pakai sendiri

pagi tu tgk bapak pakai songkok gi keje..dia pon ikut nk pakai jugak..
masa raya tak mo pakai lama2...ni angin dia mai nk pakai pulak

ni pagi masa nk gi antor umah pengasuh
camni ler rutin aiman..skrg dah sng nk gi antor ..bgn tido jer..terus kuar pakai slipar jalan nk gi
tak der nanges2 lagi..dah besarkan ..

sampai umah pengasuh jer...salam2 mama..bye2..menonong jer jalan terus masuk dlm umah
kadang2 tu siap berlari2 lagi nk pegi sana..
sbb dah biasa kat situ..tu yg aku decide nk continue antor situ jugak walopon dah pindah sini..
yer ..mmg susah sket..aku kena patah balik sban-snwang yer..tak pa la..bekorban sket..
adik aiman nnt pon nk antor situ jugak..dah dia jaga pon aku puas hati..mmg cam anak sdiri dia jaga

4 thn nnt nk masukkan aiman kat tadika mimos ni haa..senang..dtg keje skali ngn aku jer..
murah pon murah..almaklum ler ..co sponsor..

3 comments:

PuteriSatu said...

gudboy la aiman...dah pandai bawak diri..nak jadi abng long kan..

cendawanintim said...

aiman dah beso..yeaaaaaaayyyy!!

berdikari gitu!

mama uzma said...

nampak gaya seorg abg yg leh pikul
tanggungjwb...

sejuk hati seorg ibu melihat...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin