sakit hati | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Monday, October 13, 2008

sakit hati

salah satu benda yg aku geram dan sakit hati



1.kalo nk beli benda bekenan ..pastu tak da saiz..out of stock..bla bla bla..



memang tekanan tau!selalu jaaa jadi cam tu..nak2 time nk beli kasut..bila dah bekenan ..saiz lak habis..



semalam..aku gi IKEA..tujuan ..mencari lampu utk rumah ler...
sebenarnya bukan nk gi ikea tujuan utama...aku gi umah kak aku kat melawati amik kueh raya mak kasi..pastu gagah jugak pi ikea..penat tak yah cete la...


nnt la aku entry lain hihi..kisah aku kepenatan lak hahahah

setelah di round2 kat ikea tu ..ni ler lampu yg kami decide nak amik utk master bedroom. dan lain2 tempat la..

ada gak bekenan celing lamp yg lain..mmg lawa..tp takda stok lak..hhuu geram jer rasa..tp tu mahal sket ler dr yg bwh ni....

ini lampu hanya rm9.90 sahaja!...mmg murah sgt..kat tag tu tulis available kat market hall

bila time kami nk gi amik kat rak jer..tgk2 rak kosong!!!gerammmmmmnya rasa..yg tinggal yg mahal..rm69.90..lampu yg sama cuma ada frame keliling ja dah tmbah rege giler..

so tak amik la yg mahai tu..nk yg simple gini jer

ini lampu rm59..murah jugak..plan nk letak kat family hall la..

tp tgk bulb tak da stok lak...so sudahnya..tak beli apa2 lampu...huhuuuhu

ni lampu mahai sket..rm89..lawa jugak..tgk jer la..tak plan nak beli yg ni


kesimpulannya..kami kuar dgn tgn kosong..letak balik barang2 yg nk beli sbb lampu yg nk di beli tak dak huhuhu sedih tau...

lampu2 kat ikea ni murah2 la..aku ada beli jugak lampu kt kedai lampu biasa..mahai compare ngn kat ikea ni..tp design kat ikea cam limited jugak la...

so misi mencari lampu belom selesai lagi..

-master bedroom

-balkoni master

-family hall

-patio

-pagar

bilik2 lain pakai lampu rm14 jer hahaha..kalimantang biasa jer laaaa

1 comment:

farah aminuddin said...

aala akak..kite pun geram kalau nk beli sth, dh plan kemudian takde size pulak.. rasa nak marah org je..haha

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin