cahaya di malam hari | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Tuesday, October 21, 2008

cahaya di malam hari

okei...ni gambar di waktu malam..beserta ngn kipas..aritu kipas tak pasang lagi kan..


kat dapur..nak kena tukar mentol la..cam tak cukop terang
kipas utk dapur dan bilik2 lain ..pakai yg mcm ni saje...yg murah ..brand euro uno rm130


suasana di master bedroom..aku plg suka kat bilik ni ler..rasa romantik jer hehehe..aku mmg suka warmwhite..asben lak suka daylight color

kat balkoni kecik





kat living hall..mmg pilih daylight color..asben kata tak puas tgk lampu kuning..

kipas kat dining





kipas kami amik brand euro uno ..mula tu mmg plan nk amik panasonic..sampai jer kedai..tgk design panasonic mmg lawaaaaa...tp rege rm400 lbh la yg latest design tu...

yang bayu series tu cina tu leh kasi rege rm270....kira murah la jugak compare kat senQ rm305 ..mmg nak amik lah yg tu..tp bila test maximum speed..angin nya tak kuat..sepoi2 bahasa saja..cina tu kata...kipas ni angin nya utk bilik berhawa dingin mmg best la sbb angin lembut..so kena la pasang ekon ngn kipas baru sedap..

pastu kami decide tak jadi la amik..test euro uno punya angin..kuat ..sesuai la utk ruang tamu kami yg tak pasang ekon tu kan..hehehe...so keseluruhan amik euro uno jer semua

yg kat living tu kos rm260 ,yg 3 bilah designer blades tu rm220,yg 4 bilah rm130
upah pasang rm20 sebijik ..murah la sket dr upah org luar rm25..

8 comments:

naz ilyn said...

Salam ziarah..

Sebelum tu nak ucapkan selamat hari raya..masih bulan raya lagikan.

akak ingatkan tahun ni raya di rumah baru..rupanya belom siap lagi.

lama rasanya tak singgah ke blog kirana..macam mana kandungan sihat..?

lawolah rumah awk..kalau dah siap lagi cantikkan..

PuteriSatu said...

lawanye na....nak wat cam ni gakla ...hiks..cedok idea..boleh?

PerantauSepi1306 said...

wahhh dah cerah umah tu.. bila nak masuk nie.. samalah hubby kite ni ana... tak ske lampu kuning tu...

btw, akak pun pakai euro uno jer.. perhhh memang laju kipas dia.. barulah rasa angin, berbaloi beli...

cendawanintim said...

wahhhhhhhh...sumer cantik tau..

PuteriSatu said...

ooo euro uno ye nama kipas yang bagus tuh..ok...ok...take note! take note!...hiks...

Diarihatiku1976 said...

lawonya umah ni... terangsang kalau tgk..

nadzimah idris said...

Salam tuan rumah..
Sy minat tgk syiling tu. Upah sape ek. Nk nombor contact nk wat plaster cyilling..

nadzimah09@gmail.com
011-12383105

zania said...

boleh tahu upah sape tuk pasang kipas n lampu ?...tasma_113@yahoo.com

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin