kebizian | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Thursday, October 9, 2008

kebizian

aku training minggu ni kat SHRDC shah alam...tak sempat nk tinggalkan jejak kat blog uols..
update blog pon ala kadar jer..waktu malam dah penat

tunggu kedatangan ku di blog uols next week yer...
ada sstgh komen tak sempat nk balas lagi...

wiken ni misi mencari kipas dan lampu..huh penatnya nk masuk rumah baru pon...ngn duit mengalir laju gilerrrrr...

wiken ni jugak start wat wiring..aduhhh aku yg berdebar lak..takut umah aku rosak lorrr kena hacked nnt huhuhuhuu


smlm gi sevey kipas panasonic kat senQ..lawa..tp biasa la...mesti over dari yg dibajet..
pastu tgk LCD n plasma..sampai dah tutup pintu kedai kami dok tny SA tu...hehe..belinya tak pon....

harap2 asben beli la LCD or plasma satu hari nnt...kalo dia sayang kat aku dia beli..kalo tak beli means tak sayang ...hahaha..kejam2..materialistik pompuan ni

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin