aku dah jatuh cinta | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Friday, August 22, 2008

aku dah jatuh cinta

WARNING : korang jgn gelak tauuuuu...aku wat iklan tak berbayar..hihhihii saja gedik2 ngisi kekosongan entry


aku pakai lipstick murah2 jer..maybelline...revlon gitu jer..pastu aku jenis tak reti nk beli byk2 lippie..pakai ler smpai jemu..pahtu baru beli lak..sblm ni pakai revlon..tp aiman dah korek abih..bentuk dah tak der shape..nak pakai pon susah..



so aku beli yg baru ..maybelline watershine .3D collagen..




aku dah jatuh cinta laaaaa..suka sgt!sebab mulut tak jadi kering..senang nak oles kat bibir sbb kecik.....pastu tak yah pakai gloss dah ..mmg basah2 gitu..bibir nampak penuh gitu..aku tak tau nk compare ngn lipstick yg mahai2..taktau rasa cmner pakai..tak penah rasa..so compare dlm range maybelline jer la




model is wearing water shine 3D code 524 ... (hikhikhik....)



syyyyyyyyyyyhhhh..jgn gelak..jgn kutuk..nak kutuk ..kutuk dlm hati je..ahhahaha

5 comments:

NaZa said...

napela aku tgk org lain pakai lipstik cun je.. aku pakai x lawo pun. jeles2.

buzzybug said...

yayyy~~ bleh beli lipstick ni lepas nie... supaya bibirku lebih mungil. yuck. apa ayat ni?? heheh...

wowwww... seksi u... hehhee...

nurul said...

i use maybelline too.. tp lip gloss je... make up yang paling i tak suka ialah lipstick.. give me eyeliner blusher eyeshadow mascara sume on.. tp lipstick palng payah ;)

cendawanintim said...

kita pon lipstik kena guna maybelline, sebab pelembab dia tinggi, dah ader sejarah bibir mereka h teruk pasal lipstik, seb baik rosak tak kekal...

ini sajer ler satu2nyer lipstik yang dapat dipakai..

Paint Me Gorgeous said...

i love the maybelline watershine 3d collagen lipstick :) not drying at all!

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin