malam yang malang | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, August 20, 2008

malam yang malang

sabtu mlm kan ada bunga api..dari china kalo tak salah..asben ajak2 gitu le..aku iyakan jer la..
tp dia kata nk gi one utama dulu..nk redeem point maybank..
haih tak habis2 lagi redeem...huhuhuu...aritu gi jusco s2..org tu kata kena gi jusco one utama..
haiii kalu dok penang nk kena mai redeem kl jugak ke..adoiiii

siap2 pegi la cepat2...plan nak makan kat vichuda pastu..asben tingin lama tak makan..
tapiiiiiii..bila dah smapai OU..jusco kata kena pi redeem kat maybank card lak..tak pe lagi..aku dah nak hangin jugak ni..bukan dekat yer ...wing lain2 ..penat den..gagah jugak pi maybank..igt dha tutup..rupanya bukak lagi..tny2..poin tak cukop 1000 lagi huhuuu...tak leh ler nk redeem...
kan dah jadi sia2...tgk2 jam dah 930mlm...bunga api start 10pm..sempat ke nk putrajaya lak..




pastu aku suggest tak yah mkn la...beli mcD jer..bwk gi mkn kat sana..sambil2 tgk bunga api..
laju giler asben bwk..nak kejar takut tak sempat..tapi malang skali..kami sampai PICC ngam2 show dah abih..1025 gitu kot..nampak la bunga api yg terakhir dr dalam kete ...tak pa laagi..dah nak teruskan perjalanan nak balik lah..tgk kete dah byk kluar...sampai ja depan lagi..terus jem..
huhuhuuhu..perut dah lapar..sib baik ler ada mcd..belasah dulu la sementara kete jadi kura2..


selambe badak ja dia jalan masuk kedai ni....srg2 dia masuk..

aku terus ckp..kat asben.mlm ni malam yg malang lah...dah la tak dapat apa yg nak..pi tempah jem lak tu...hhahaha..asben kata jadi pak kaduk la kami malam tu...malam yg sia2


yang jadi lambat kat OU ni kisah budak ni la..seme tmpt dia nk stop...ni tak nak ganjak tgk org main muzik apa ntah


bnda ni 2 3 kali nak naik..org dah nak kejar masa

wahhhh cam ada gaya jer ....

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin