sebelum ke majlis nikah | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Tuesday, August 12, 2008

sebelum ke majlis nikah

hiks naza dah marah aku tak upload gambar wedding lagi ..dok uplod cete lain..hahahah
jgn maree naza..saja le menggelemerkan aku dulu..pasni aku buh gambar kawen smpai ko muntah ijau..

kami stay kat hostel MPC kat bandar baru uda....ada peristiwa yg berlaku ...tunggu nx entry lah aku cete

sebelum bertolak ..berkumpul kat sini dulu..aku tak tau pon hantaran color apa..aku bantai jer pakai baju ijau sbb baju tu jer yg muat pon..kira cam ikut tema jugak la..sama color ngn antaran....

anak menantu mak ...dari kiri..icu(adik ipar),kak ana(biras aku) ,kak iti (adik ipar),mak,kak izan(biras) dan aku lerrr



antara brg hantaran...


13 dulang semuanya...


kami nk bergambar..budak kecik ni..susah tul nk dok diam..asyik nk pi tgk kolam ikan tu jer..
kalo biar sehari semlm kat tepi kolam tu buleh jer dia tu


last skali ...gambar kami berdua la senang...

aiman belagak tak mo tgk camera..

1 comment:

flush said...

slm.. thx sudi singgah blog saya.. ya, anak sulung.. mmg excited..

ur 2nd bb laki ke pmpuan..

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin