angkara siapa???? | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Thursday, August 14, 2008

angkara siapa????

ni ler peristiwa yg berlaku kat hostel yg aku nak ceritakan tu..
cuba tgk betul2..cuba teka kena apa..hehehe..senang sgt kan teka teki ku


kisahnya begini...aku tak iron baju siap2 dari umah kan..so sampai sana baru kalut nk cari iron..
aku gi ler pinjam iron kat bilik ipar aku...pahtu aiman ikut kluar skali..
pas amik tu aku masuk le bilik ngn aiman..aku pon pasang la plug ..on..pahtu nk amik kain lapik ngn baju nak iron dalam beg..tgh dok amik tu..aiman larik keluar bilik..aku terlupa tutup pintu..
bapak lak tgh dok pasang charger..terbongkok2..so aku larik la kluar kejar aiman.,...bahaya ooo takut jatuh ke bwh jer..mana la tau kan..pahtu dah kejar dia tu...bwk la masuk bilik..
masuk2 jer...aku tgk iron dah berasap sket..aku angkat2...tudiaaaaaaaaaaaaaaaa


haaa amik ko..bau hangit ..padahal aku just on plug..kedudukan kepanasan suhu kat min..tak adjust lagi pon..agaknya sbb blanket tu kain nylon..mmg cepat terbakar..
aku nk marah la jugak...ngn asben dok dlm bilik tak bau ker..tak pasan ke...aku masuk bilik dia dok terbongkok2 nk pasang charger tak abih2 lagi

terus tak da mood ...dah melekat2 kat iron..nk iron kat baju lain kang melekat color brown tu lak...jenuh la jugak dok nk kikis kluar tu...huhu



pastu kami plan nak bgtau masa checkout nnt...nak bayar la apa yg kena..
tapiiiiiii..hari sabtu tu...kami pi stulang ..balik dah dekat2 kul 1...terkocoh2 la nk siap2 nk kemas barang..kul 2 pengantin dah nak ke dewan kan..kalut giler...kami lak tu yg last..mula kelam kabut bila org dok tunggu..so terlupa nk bgtauuuu
kunci bukan serah direct kat hostel admin...esoknnya ahad tu baru call Is ...tanya..ada tak org hostel call mintak ganti rugi..kami kata nnt kami bayar la kalo derang call mintak..
tp sampai skrg tak call pon...hehehehe..halal la kot

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin