apa motif sekatan jalan | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, August 27, 2008

apa motif sekatan jalan

aku heran bin pelik...
sejak isnin sampai arini dok ada sekatan jalan raya...bukan depa wat apa pon
just letak papan tanda road block..tutup jalan bg sempit..bg jem..aku tgk polis2 duduk jer bwh payung tepi jalan tu
nak kata chek keta ..tak check pon..apa hal ek????apa motif?nk bg jemmmm..tensen la aku..kat tol senawang tu...nak gi keje pon ada ..masa balik dok tgk ada lagi..arini pon ada lagi..heran2..

dah smpai tol sg besi jem lagi....ayoooo meriah nya negaraku...
tak paham aku.

3 comments:

mas said...

kes yg kat rasah aritu la tu ana, tu yg de road block pagi petang,kat area sbanpun ada gak.btw leh tlg email akak psl Q aritu kat puterinegeri@gmail.com tq :)

KV said...

saja je tu. Hmmm

NONIE AZIZ said...

dewang nak memriahkan keadaan tu ;P

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin