berjumpaan kawan lama | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Tuesday, August 12, 2008

berjumpaan kawan lama

mereka ini kwn baikku sejak tahun pertama sampai la final year...makan sesama..gi kuliah sesama..seme sama2 la..kami ni geng tak dak kete..maka berjalan lah kaki smpai final year..ekkee cian kann tp besnya bila imbau kenangan2 masa belajor dulu..



mereka ini jugak bersemangat waja sambung belajar tak mcm aku..huhuhuuu

skrg ni derang jadi lecturer kat fakulti letrik ..tgh amik phd..wahhh pasnih kwn2 ku kena panggil doktor lah yer...


mona.dini..anak mona..fatihah..cam ni la kot aku bila ada anak dua nnt ..nk kendong dua org hehe





ni kak fiza..senior aku kat utm...lecturer jugak kat sana skrg ni





aiman suka usik cucuk bb gal jer..masa pi tgk anak dini..dia wat tak layan jer..mentang2 lah laki..

gamab anak dini terlupa nk snap lak..kalut nk balik masa tu...






mama aiman ngn fatihah



thanks uols..melayan aku datang sana...

2 comments:

Mama Mya said...

wah syioknye dapat jumpa kengkawan lama.. sembang2 rasa x sedar waktu berlalu fuhh memang mendalami rasa hepi itu keh3..

re = jari yg tersepit udah baik tapi kena lak insiden lain (n3 insiden tue lum update laii hehe)

cendawanintim said...

wahhhhhhh, sonotnyer dapat jenjalan, terapi tu kan, pe tah lagik dapat jumpa kawan2 lama...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin