kebetulan | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Thursday, August 7, 2008

kebetulan

mulanya aku nak sedih tak dpt pegi famili day company..kat sunway lagoon lak tu..huhuhuuhhu
esok mlm adik ipar aku nikah kat jb..nak amik arikh lawa 080808 ..kenduri nya sabtu..so mmg kitorang kena la pegi kan..cam pelik la pulak kalo kami pi famili day...

kitorg nak gi jb ni pon last minit punya keputusan...sbb sepatutnya asben kena gi kedah ahad ni..tp kena postpone lak..plan asal konon2 tak dpt gi JB ..sabtu tu before absen betolak nk la ke famili day tu...tapi dok pikir nk bg alasan apa..sbb mak ajak aku pegi walopon asben tak ikut..suruh tumpang biras aku..mmg tak tau nk bg alasan apa lah..

last2 decide nk gi JB lah...tepon tny mak..bas rombongan pon dah penuh..maka terpaksa la drive sdiri ....

tiba2 hari rabu..boss asben bg arahan suh pi JB plak..ada majlis perasmian apa ntah ari jumaat tu..huh..selamaatttt.sib baik tak kena ke tmpt lain ker...kira satu jalan ja la..mmg kebetulan betul..asben siap ckp...kite gi JB free la ..(leh claim kan minyak tol)..lega2

nasib baik jugak la kami decide tak jadi pi famili day tu..kalo tak..sia2 jer kena cancel pahtu kena potong gaji lak sbb tak pegi..selamat2..2 kali selamat ..kita hanya merancang..

so mlm ni aku bertolak ke JB..pagi esok asben attend majlis aku nk meronggeng jumpa kawan2 lama...kalo sempat leh jmpa nasazfrog skali

rasa rindu lak kat utm campus...

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin