Nak buat apa esok | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Friday, August 29, 2008

Nak buat apa esok

mesti ramai bercuti balik kg kan wiken ni..almaklum la cuti panjang sempena merdeka dan bulan ramadhan..
kepada yg nak bejalan jauh balik kg..selamat balik kg..hati2 di jalanraya..

aku tak balik..sbb mak ayah aku baru ja dtg kl..dan derang baru ja balik kedah mgu lepas
so plan aku this week :-

1)gi kedai grill..kalo ok ..ON
2)gi tgk umah..nak tampal masking tape tmpt yg crack tu..takut tak nampak lak nak wat report
3)nak gi casamoda tgk langsir..huhu dari dulu plan nk pi...
4)kalo sempat nk gi kedai blind master
5)kalo sempat lagi...nak gi kedai2 minta quotation

hari isnin dok umah rehat..sbb posa kan..
happy wiken semua!

2 comments:

SaDi said...

elok laa tuu.. buat planning awal nak beli barang.. tak tengok kedai lampu, kipas, air-cond dan heater. elok beli awal, boleh slow-slow cari harga berpatutan dan cantik. jangan beli lambat, nanti design tak kena dengan konsep dan mahal.

Jasfyra said...

happy weekend juga... :)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin