masuk kedai kuar tangan kosong jerrrr | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Friday, August 1, 2008

masuk kedai kuar tangan kosong jerrrr

plan asal asben:nk pi genting..tp aku kata tak best kalo tak bwk aiman..kalo gi sana kena bwk dia..aiman suka..pahtu aku bg plan bwh ni,pahtu asben kata tu bukan gi dating ..tu nk bershopping ...hehehhe

plan aku gi OU,pastu gi IKEA
sbb aku dh plan nak beli :-
-jeans n thirt aiman
-lipstick,bedak,blusher,mascara dll berkaitan muka
-kasut
-baju or suar peknen kalo ada yg berkenan n murah

plan gi IKEA...ikea tgh sale..pahtu nk survey kc dll

tapi seme plan ku hancusssss huhuhuhu...aku hanya dapat beli kodroi n baju aiman ...sob sob sob



ni seme aktiviti seblm 1230..kejap jer masa..aku masuk sini nk tgk jeans..
ada la sale 30% tapi...ehhehe..bajet aku sket jer....tgk bj peknen tak dak sale..tp lawa la.rm159..mak aiii..tak sanggup nk beli



sudahnya kluar tgn kosong..pahtu gi padini..nk tgk miki kids tp takde lak utk kid below 2
pahtu masuk jusco ..dpt ler beli kat aiman..sale 50%..kalo tak sale..harus tak beli..


masuk tgk kasut..yg bekenan tinggi sangat plak..kang terpleot lak aku jalan..
dah la tgh peknen kan..huhuhu..nak cari utk pakai kenduri mgu depan jer..pastu tak pakai dah kasut tinggi..pastu sempat masuk eclipse..ada sale 50%..aku nk beli asben kata tinggi la..design cam org tua la..sudahnya aku tak beli..uhuk!sedih2...

byk lagi kedai2 lain nk masuk..tp tak sempat..nk kejar masa kan...nk kena balik cam balik keje lah..kang nnt sampai lewat...tu pon kami smpai lewat dkt2 kul 8 dah....dlm kepala dok pikir nk bgtau apa ja kat bbsitter

ni tgh cari maybank card services..best betul kat sini..sng jer nk search tmpat..dah lama ka aku tak mai OU..ke dulu2 aku dtg tak penah pi search ek...tu yg jadi jakun bila tgk sistem baru sket hehehe..tujuan utama pi OU ni pon nk pi maybank tu ler..nk redeem point asben aku tu...

3 comments:

KV said...

hihi...kv pun kalo nak beli tp bila hubby komen tak lawa la, mahal la, terus tak jadi beli. Balik dgn perasaan kuciwa. Uwwaaaa

mama uzma said...

iena pun suka gi mother care sini..
besar dan lbih byk pilihan berbanding KLCC...

kirana said...

mama uzma,
hehe kite masuk tgk2 jer :P

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin