Pasang meter | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, August 20, 2008

Pasang meter

Semalam asben call tny kawan dia kat tnb sban tu...bila nk pasang meter kat umah..
dia pon wat semakan..pastu dia kata baru ja sign aproval..malam leh la pasang..ha segera tu tindakan..hehe..tu la untung berkawan tu..


menunggu prg datang pasang


ni ler kwn dia dah sampai..
tukang pasang meter..si kecik nyebok nk tgk..aku dok kat luar jer..malas nk masuk

dah bosan nunggu..dia pi meronda jadi guard lak..

ngn torch light nya....beriya2


dia tak takut gelap langsung...srg2 dia jalan sampai ujung jalan..aku tak larat kejar..bapak kejar dia..makin laju dia lari..
**dah 2 hari cina grill tu dok call aku..slagi aku tak konfem..kejar sampai dapat..arini wife dia lak call..tanya aku bila nak tgk umah yg derang dah pasang grill..aiyoooo ni mcm nk kena amik ngn derang jerrr
**jgn boring ler..entry ku berkisar umah ajer hehehe..mende gembira buat aku..

4 comments:

Mama Vogue said...

best tau ana... ada rumah baru...

NaZa said...

aku jeles sbb ko dh dpt kunci umah. bile turn aku ni...

AyunasiA said...

best nyer cepat masuk api. best jugak jumpa blogger yang sama2 dapat kunci...

salam perkenalan...

NONIE AZIZ said...

berani tu aiman...kalau anak akak harus kelamm kabut cari lampu...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin