minyak petronas habisss??? | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Monday, August 18, 2008

minyak petronas habisss???

ermmmm..betul ker?
arini aku dtg keje sorang2..geng capool cuti..sorang demam...aku bwk kancil arini..masa start enjin tu tgk minyak ada la lagi ..kira cukup ler nk smpai RnR seremban..
aku malas nk isi kat shell sblm tol tu sbb kena layan diri hehehhe..malas2
kat petronas Rnr tu tak yah turun kete..derang amik duit..tolong isi kan lagi..tu melemak malas tu

sampai jer kat stesen tgk tak de kete...ermmm igtkan cuti sekolah org ramai tak keje..sblm petronas ada shell...tgk byk gak kete kat situ...bila aku nk park kete kat pam je..staf derang gawang2 tgn..aku ig tpam rosak..aku bukak la tingkap double konfem..dia kata MINYAK HABIS!
huhuhuu..aku tanya..betul ke ni????ish cam tak caya lak..bukan stesen kecik2 nak abih minyak

laaaa cmna ni..huhuhu kancil ku mmg minyak tak dak..terpaksa la patah balik ke shell..lantak la ikut jalan betentang arah pon....kalo tak dak jugak kat shell jejuh la aku..paling dekat exit pon kat nilai....

MORAL : kalo dah jmpa stesen minyak tu isi jer la....jgn MALAS :)

4 comments:

cendawanintim said...

minyak da abisss???

ni, bab2 isi minyakkat petrol station lum blajo lagik..huhuhu..

naz ilyn said...

Salam perkenalan..
Pn Kirana.. muka cam ina mawi ler..

Mama Vogue said...

uish bahaya gak tu... kalau kete manual leh tolak lagik... kalau auto... nangis la kt ctu tunggu owang dtg antar petrol yer x... kui kui kui..

kirana said...

cendawan,
sila belajo :P

naz,
hiks..salam kenalan..huhu..kat mana sama tu..ada la 2 3 org budak opis ckp jugak dulu ..

mama vogue,
tu ler..keta saye manual...tp sib baik la shell tu ada..buat muka bodo jln wrong way jer la

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin