check defect | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Monday, August 18, 2008

check defect

gambo defect tak byk..gambo mak yong serabai yg byk hehehe...

jeng jeng jeng..bismillah.....dgn ini aku merasmikan...(nama umah kami belom pikir hehehe)

asben dah rasmi dulu pon..ni aku check utk 2nd round..biasa la..aku bkn tak caya asben check..tp nk kepuasan diri hehehe


berjaya jugak carik kunci utk bukak ni...huhu byk tau nk try2 kunci...owh aku sgt serabai hehe ..pakai sarung jer tshirt asben..tshirt aku dah kecik2..so pinjam la baju dia jap


juruukur...aku juru arah heheheh..acah jer

aiman leh pi guling2 merangkak atas ni..dah la tak bercuci lagi..abih itam kaki tgn ..baju comot giler



salah satu crack yg ada...defect tak byk..cuma crack jer la..ujan tak turun lak nk tgk bumbung bocor ker tak..air pon tak dak lagi nk test toilet bagai..so just check yg mana boleh jer la...

tgh chek tu ada org dtg promote grill...aku pon layan jer la...


aku tgh diskus pasai gril yg aku nak..telah dikira lbh krg..org tu quote rm2700 utk keseluruhan rumah...ok la..still within bajet aku buat..tp tka konfem amik lagi..nk tny2 org lain dulu..pastu aku tny umah yg dia dah pasang..aku nk tgk keje dia wat..hehe cerewet nya la aku


ecewah...QC tgh sebok ...seme tile ok..tak dak yg kosong laa....si kecik pon sebok ikut aku ketuk2

kite naik tgk atas plak...asben tgk aku bukak organizeer...terus dia gelak kat aku..cam poyo la bwk organizer..hehe bkn apa..aku catat seme dlm ni sng tak ilang..ukuran ..quotation..so bila jmpa org sng nk diskus kan


so kesimpulannya..aku puas hati lah ngn keje dev ni.. RB Land.. kemas la finishing seme..
pulak tu cepat wat keje..kira effective la..patutnya siap thn depan..kira ni siap awal lah
owh pastu aku baru nampak banner...bas pon dah ada..dari sban2 ke KL ..btolak 630 pagi..tunggu depan bus stop depan jusco..tak yah gi terminal one...ermmmm..kalo aku terdesak nnt ..kalo geng carpool berenti keje ke..aku naik bas lah..

sapa2 nk beli umah under dev ni..bgtau aku yer..hehehe...promote2...

2 comments:

Fiena said...

wah.. cantiknya umah hang ana.. tp awat jauh sgt kat seremban.. aku kat dengkil pun xlarat nk ulang alik pi KJ. ni kan plak kalo seremban..
tp cun la umah hang.. semi-d ka.. brapa beli weh

kirana said...

biasa jer fiena....beli kat sban sbb nak duduk tgh2..asben aku keje kat tampin nun..aku dah alah bisa tegal biasa...masa tak jadik masalah..cepat jer smpai opis..tol n myk ler sakit sket...

umah aku semi d cluster..murah jer kat sban2 ..kalo kat kl tak mampu la nak beli

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin