jangan menyesal bila klik ni | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Tuesday, April 21, 2009

jangan menyesal bila klik ni

kang aku dah bilang...jgn menyesal yer..hehe

sebab ni entri merapu menjaja muka aku kekekekekek



the last parcel for this month



bila dapat parcel..mesti menjadi tergedik2 nak menerai

toilet menjadi saksi (aku try masa dkt2 nk lunch..jgn dok kata aku ngelat keje plak)




haaa korang jgn muntah tgk muka aku





senyum kena control dulu ekkekek

hidung aku mcm hidung che det tak?..haahahha tiba2 ja..kot la org kedah..hidung sama kan

tp org kata hidung besaq bwh ni ..satu hari nnt akan kaya :P

pastu lagi..org hidung besaq ni pandai simpan duit :P

percaya?tak percaya?...haha suka2 saja..jgn amik seriyes nooooooooooooo

(tak usaha mcm mana nak kaya tiba2 kan)






tudung pertama...RM20

pakai selepang2 ja..tak pin ..pastu anak tudung tak pakai..licin nak menggelunsur ke bawah ja





RM18



aku beli hok murah2 ja...aku ni kedekut sket nk beli yg mahai2 tu..ehehhe

nak beli 3 lai aritu..tp satu lagi dah habis..





kenapa aku suka online shopping:-

1.senang nak pilih..lebih fokus

2.tak yah pi mana2..panas ke hujan ker

3.jimat tol..minyak..parking


dah ada anak ni..aku susah nk fokus dlm membeli belah
sekian entri merapu di petang hari

**UPDATE**
ni link saya beli kat sini..
nk beli kat wife ke shaiful :P

12 comments:

shaifulsafar said...

cantik!










tiles dinding tandas tu.... :-P

ya...tudung tu cantik. boleh bagi link kat mana beli...

:: HUSNA :: said...

parcel nmpk besar...
tudung kt dlm rupenyer...
cntik2...

NaZa said...

pinjam tudung nak try sesuai x ngan aku. hihih

k.suzy said...

coraknya sama ngan selendang k.suzy, tp kaler lain :-)

cikda said...

gigih wehh..
aku pun beli tudung awning ni jugak..pakai gi keja hari jumaat..budak2 suma kata aku mak datin..

Mummy Dasy said...

cantik tudung tu..harus ku jengah gak nnt

SUZIE APAI said...

HEHEHEE.....IDUNG KO CAM AHMAD NISPU...

"LOBANG IDUNG MU TETAP M'JADI PUJAAN HATI KU"

HAHAHAAAAAAA

enina said...

ana, mana gambar ngan che det dulu? ingat lagi ke? yang mawan tangkap tu hahaha.. hampeh betul lubang hidungku sikit pun tak masuk dalam gambar kekeke..

kirana said...

shaiful,
aku sedar siapa diriku...bukan siti nurhaliza huhuuhuhuu

husna,
amik gambar dekat..nampak besar la..mcm saya la jugak la..dlm gambar besaq kat luar kurus akakkakakaka jgn layan perasaan saya

naza,
dh try tu tak mo oder ker?aku nk oder 2nd round ni..dh reserve 1,

k.suzy,
sehati 2 jiwa kah kite akakkaka

aida,
cuba taruk muka hang kat blog..meh aku nk tgk..mak datin ke hehe

mumydasy,
beli beli beli


suzie,
weh ko..idung ku bwk tuah ni :P


nina,
aa la lupa kite ada gambar tu..nnt2 godek cari kat mana letak..hihi..nk gak masuk hidung tu :P

shaifulsafar said...

jgn terasa ye ana...gurau2 jer tu... nak puji lelebih nanti timbul syak pulak....

nak tanya sikit... dia punya awning tu mmg dijahit sekali ngan tudung tu ke?... atau separate...? saya tak reti sgt fesyen2 baru ni.... hahaha... nak gak tau.. senang nak bagi hadiah kat makwe...

kirana said...

shaiful,awning tu jahit siap2
ha beli la apa lagi..pos buat surprise..makwe buleh..galfren buleh..awek buleh.. seme buleh pakai

shaifulsafar said...

hmmm... baik.. akan ku buat...hahaha

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin