HIKS...AMBIK AURA KATANYA | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, April 29, 2009

HIKS...AMBIK AURA KATANYA

wakakakkaa...aura konon hihihiih
mana la tau kan..tempias2 tu ...satu hari nanti ker ... :)
doa2...igt tu ..apa kite impikan..kite sebut2 sokmo..sebut2 tu doa..

hari sabtu,Honda wat exhibition kat A&W..asben pegi...
sebab ada benda dia nk tukar..hehe nk tau benda tu??



inside the new city...all black..


part depan ni aku tak gemor sket



new engine..i-vtech




hihihihhiihi :)


aku plg suka tgk belakang civic..pastu time belok tu..aduhhhh dia punya aero blkg tu sgt lawa


dalam jer..beige color..kalau hitam lagi best ..tak cepat kotor

blkg new city pon lawa..jeles aku tengok

boot yg sgt luas
"abg..asal tak beli yg hijau tu?"
"tak da duit "alahai ciannya....
dan ini lah benda asben bwk balik...bukan kereta ya puan2
hiks..tumbler!ok la..leh letak lam keta..

saya suka keta ni...huhuhu...
asben sudah beralih arah..minat Lancer pulak
p/s:owh owh...jgn salah sangka..kami hanya minat saja..saya minat kereta :)
kot la minat jadi kenyataaannn..bestnyaaaa

9 comments:

shaifulsafar said...

ada lalu kat a&w tghari sabtu... wife ade ajak singgah... tapi saya maleh... buat sakit jiwa je nanti.... huhuhu

NONIE AZIZ said...

akak ngan baba pun minat 3 keta ni...mmg nampak menarik!!psttt..si kecik sebijik ikut muka husban Ana kan..

KV said...

insyaallah ada rezeki nanti.

~~ciklinn~~ said...

hinda mmg cantikk kan.... insyallah ada rezeki nyer nanti.....

TQ tau singgah umah linn dah add link yerk...

hehhehe samalah kita suka ijo... linn sukalah background ijo olive ni.. sgt sojokk mata ku memandang..hahahhahh

kirana said...

SHAIFUL,
SINGGAH JER..AMIK BAUUUUUUUUU

K.NONIE,
AA ..MINAT TAK KENA BAYAR :p
TU LA KITE NAMPAK CAM BAPAK DIA SKET MUKA..TANG MATA TU KOT

KV,
INSYAALLAH...KOT LA ADA REZKI KANNNNN

CIKLINN,
HEHEH SAMA KAN NGN AWAK NYA SIDEBAR TITLE ..LBH KURANG COLOR IJONYA..

gadisworld said...

mmg cantikk sangat honda tuh..gadis minat honda civic..minat jer lah..nak beli tak berminat lagi..he..he..

cikda said...

uik ingat nak tukar honda baru dah

kirana said...

GADIS,
SMARTKAN CIVIC...BERANGAN DULU TAK PA


AIDA,
HIHIIH AMIK AURA DULU ..ADA REZKI LEH LA TUKAR :p

ila ramli said...

ana, minat civic baru tak?mmmm..mmmm...hehehehehehe(senyum kambing ni)...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin