TIADA LAGI SILENT READER DARI VIETNAM | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Monday, April 27, 2009

TIADA LAGI SILENT READER DARI VIETNAM

entry ni ditujukan khas buat kak imah dan suaminya.

Suaminya adalah silent reader tetap aku ..
selalu aku tgk..mesti ada location dari vietnam..dia lah tu

tp sekarang tiada lagi..kerana dia terlantar di hospital kerana kemalangan jalan raya
Teruk jugak,patah kaki kirinya,retak kaki kanannya.

Kejadian berlaku sehari selepas besday k.imah 19.4 ,20 april tu dia nak balik semula ke vietnam.
Accident kerana dilanggar van.
Melambung tercampak berguling2 ke tepi.Nasib baik ke tepi.kalo di tengah2...tak nak bayangkannnn

mungkin ada hikmah di sebalik kejadian..
dia dalam proses mempertimbangkan kontrak utk keje di vietnam sampai bulan 8,
mungkin kerana Allah dah ada plan yg lagi baik utk dia..
kerana accident tu..dia tak sambung lagi lah..MC 3 bulan

semoga cepat sembuh dan pulih seperti sediakala.Amin.
kpd kak imah,semoga tabah menjaga suami.

2 comments:

k.imah said...

huhuhu..syahdunye entry ana kali ni..tribute khas utk k.imah and asben...

anyway kami redha atas ape terjadi..maybe ade hikmah or perancangan Allah yg terbaik..ank2 suke ayah die org ade depan mata..wpun this is not d situation we want it to be..

kirana said...

tu la..di sebalik dugaan tu..ada kebaikan jugak.
sabar2..

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin