Dan saya telah berjanji... | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Tuesday, April 7, 2009

Dan saya telah berjanji...

"ala..tunggu tahun depan la..aisya dah setahun lebih.."

hiks..setiap tahun ada jer janji ku kpd suami

tiap kali tiba F1,mula la episod drama hihihihi
thn lepas..tak pegi jugak..dan dia kata nk pegi kat singapore..
haha tapi masa tu org start puasa..takkan nk pi melangut tgk F1 kot

dan tahun ni..dia ada menyuarakan hasrat nak pegi
aku ni tak berapa nak merestui lah..
sbb:-
1.hujan waktu petang
2.mcm membazir ja rasa ..plg krg rm200 utk tiket ngn parking..


so..dia pon dok la ulang 2 3kali..tp aku wat2 tak paham sebagaimana dia tak paham aku nk gi sale aritu hihihiih kes balas dendam ni

pastu ahad tu ..aku nk gi facial..maka dia la yg take over jaga anak2..hihi sekali skala maaa...bg chance aku membelai diri jugak :P ..aku bg upah brownies utk dia..ngn choc indulgence utk aiman :)

masa otw balik..aku dgr berita..hujan lebat..so sampai 23 lap jer kot..hahahahah aku gelak ja
tak sabar nk smapi umah nk ngusik

sampai2 jer..tgk dia dok ngadap tgk kat tv jer..kan lagi puas tgk kat tv..clear ..tgk lagi dekat..
dari duduk kat hillstand berpanas berhujan tu.Memang la lagi puas dengar deruman enjin kat luar..tp kat sana aku tgk org dok sumbat telinga ngn earpiece? nak cakap pon tak dgr..

so kira aritu telah selamat rm200 hihihihihiih..gawat2 ni kena berjimat cermat :P
then dia kata minggu depan dia nk gi tgk motor..
ermm ok la..bg chance kan..aiman pon minat motor...
dulu masa berdua leh la meronggeng gi tgk...skrg ni nak berangkut anak pinak..oh pikir byk kali!

11 comments:

genny da bomb said...

warghhh aku mmg tak suka pi tmpt2 sesak org..hoho..n aku tak suka berpanas2 peluh bagai..pastu plak tambahan keja kena ligan anak plak kan...hoho tak sanggup akuuuu!!!

my little family said...

Hus MA lak dok pujuk nk p tgk konsert last Amy+Search kat Penang bulan 5 nanti. Kasi can la kat dia, p tgk..dgn syarat..bwk MA sama..kehkehkeh..

diniedinar said...

huhu.. melayan karenah sang asben mmg gitu ana..minat lelaki ni tak byk tp mahal2. sib baik hubby kak dinie boleh tgk F1 ke.., bola ke.., konsert ke.., suma free je.. hehehe..keje kat tv la katakan.. jimat duit lohhhh...

genny da bomb said...

laki aku obses apa tau???kumpul keta ferari tu ha..huhuhuhuk..tiap kali ada promo tu abis la..tiap satu tu mesti ada kurang2 2 set..ni dh kali ke 4 aku rasa..

sanggup buat apa saja..sadis pun ada..malu aa byk aku ni haaaa...dok pi berlegar2 kat shell tu carik resit sape2 yang tertinggal..ye la kan..syarat nk beli kena ada resit lebih 40 hengget..seminggu dua keta..dua je la bleh beli..tp hg tau laki aku..seminggu pun dh leh kumpul 2 set..tapi apa nk buat..pasrah je la...huhuhuhu..

ada skali dia pi cari resit dlm tong sampah org buang resit tu..huwaaaa..aku cakap nk buat bleh..tp jgn buat masa ada aku...wakakakakakkakakakaka...aku malu wehhhhhh

KV said...

haha..ana dera suami yer!

MommyDania said...

hye kirana. thanks for ur info. agak2 sy nk tau lbh, nt sy tanye lg ye. ni kes sama la dgn hubby. sibuk ajak tgk F1, sgt la tak kose nk berpanas berujan bagai. huhuhu

cikda said...

terbalik skit dgn aku..aku palk yang dok ajak hubby gi tgk F1, dia pulak yg malas, panas la, parking mahal la..tp kawan dia yg pegi kata..letih tolak keta jek..hujan lebat, keta tersangkut kat parking..becak..so pakat2 tolak a..

kirana said...

geni,
masa bercinta aku sanggup..skrg tak sanggup :P

Ma,
cakap jer la yg MA yg nak tgk hehehe

k.dinie,
lorrrr besnya dpt free..

geni,
wuish smpai tahap mcm tu skalik...kalo aku pong malu ekekkkee

KV,
tak dera aihhhhhh...mintak tolong ja

momudania,
ok no prob.apa yg sy tau..leh la kongsi

aida,
hahahaha sib baik tak pi..mmg lebat hujan
parking tu aku rasa tak berbaloi..mmg la 3 hari rm50..tp kita yg pi sehari pon rm50 gak..huish rugi2..kena jalan jauh jugak

my little family said...

Ana: MA x minat search ponn..tp ttp nk ngekor..kakakaka...

my little family said...

Ana: awat n3 Ana yg lepas ni xkuar? yg pasai nuffnang tu. akak tgk kat blog akak ada n3 baru tp bila buka dok kuar n3 n je? ekk?

kirana said...

MA,
sbb ana display entri tu kejap jer..hehe ..kalo pasan yg sblm2 ni pon ana remove

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin