Komen saya mengguris hati seseorang | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, April 22, 2009

Komen saya mengguris hati seseorang

Kadang2 kerana terlalu seronok menulis..tulisan kite boleh mengguris hati org yg membaca
kite tak tau sapa yg baca blog kite..nak2 yg silent reader kan
aku cukop takut ngn silent reader...yer la..mana tau ada yg terasa ker ngn penulisan aku


baiklah strait to the poin,
aku telah komen kat satu blog ni (ada dlm bloglist aku)...biasalah..aku ni peramah sket suka komen2 hehehe
hanya kerana 2 patah perkataan jer...telah membuatkan seorang blogger lain terasa
kdg2 kite tak tau kan..sapa yg baca lagi blog seseorang tu

pasnih kena berhati2 lah dalam mencoretkan pendapat ke apa

aa lagi satu...aku kan bila komen kat satu2 blog tu..aku akan patah balik kat entri aku komen tu utk tgk /jawapan owner blog tu.. (sbb tu aku tau ada org terasa ngn komen aku)
jadi kalo owner blog tu tak membalas komen..aku rasa mcm aku ni tak dilayan pulak ..ahhaha ngada2..kalo komen beratus2 jenuh nk layan yer


tp kes dah ditutup..aku dah minta maaf kepada empunya badan
dan dia pon dah memaafkan dan memohon maaf kerana tersensitif pulak.

pasnih mesti ada org ym aku lak tny... :)
u know who u are

19 comments:

shaifulsafar said...

tak pe ana... saya dah maafkan awak... :-)

MommyDania said...

adat berkawan, kdg2 ada la ter kan..

NONIE AZIZ said...

Sambil mata klip pok klip pok...Ana...sapa tu..hahahahah

genny da bomb said...

kawan2 biasa la tercuit sana sini hehe..

AyunasiA said...

erm...

AkMa said...

nak link boleh?

Iena said...

saya juga org yg ramah dan harap komen saya x guriskn hati tuan punya blog yg pertama kali i jejak ni... salam kenal...

p/s: saya link awk erk...

azreen said...

akak pun dah lama jadik silent reader ana.....hehehehehe....takpe kan ana..... :-)

Mummy Dasy said...

oic..biasa ah kdg2 ada yg tersalah tp kite x nampakkan..

cikda said...

sentimental habis..anyway..no heart feeling ok..frens frens

genny da bomb said...

dalam hang dok berfeeling2 post sempat lagi tang last tu cuit aku no...hihi aku terasa nihh!!hahaha pujuk aku cepat kekekeke..neway kalo ada komen aku yang hang terasa tu maap la no..mmg nk suh hang terasa pun kekeke buleh gitu??lawak jeeee...

kirana said...

shaiful,
uh ada org lain terasa jugak kah??? :P

mommydania,
yer la..kite ni pon cuai kdg2 ..

nonie,
klik pok la laju2 lagik hahahah
leh bygkan camna kalo kite berjoyah yer


genny,
cuit2 manja tak pa

akma,
sila2...nnt sy masukkan link awk

lena,
salam kenal...dari komen awak pon tau awk ni peramah ewahhhh


azreen,
hihi akak ni kdg2 muncul ..kdg2 senyap :P

mummmydasy,
tu la tu..pasni akan berhati2

aida,
frens2 ada ka cikgu?hehe


geni,
aku igt hang kebal :P

MUNIRA said...

hye...i add u in my link ;)
sowy tak mintak izin!
leh tukar2 cite yer

my little family said...

Ana, akak phm tu..kdg2 kita ckp ni xde niat nk bt org terasa kan, tp tu la pasai..rambut sama hitam..hati lain2 kan? risau gak kot2 ada yg terasa hati ngn kata2 akak jgk..huhu

my little family said...

hahahaha..org yg YM Ana nk tau tu rs2 akak tau sapa..hikhik..

kirana said...

munira,
sila2..kite tukar2.. :)

MA,
aa ..kdg2 ana ni gurau kasar gak hehe buat mcm dah kenal lama pulak

ala kak..sapa lagi..sepupu akak yg gelojoh tu la..tapi sy tukar topik kalo dia tny byk2 hahahah

my little family said...

Ana..esk besday kan? nak wish awai2 ni..Hepi Becoming Besday..
May all what u wish & dream for will come true... AMIN

(sbb takut xsempat esk..bz ngn keja2 peribadi..esk kan MA cuti..hahaha :-p)

kirana said...

MA,
wah MA dah jadi prg ptama..kalah asben sy ni :P

hehe terima kasih atas ingatan..sob sob sob syahdu :P

fey said...

Layannnn.... ni semua feeling di alam cyber.. hehehee ;)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin