Sapa cari gambar saya | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Thursday, April 23, 2009

Sapa cari gambar saya


wehhh kenapa carik saya ni???boleh saya tolong?

13 comments:

:: HUSNA :: said...

dlm diam2 ade peminat misteri cik ana kite ni... hihi..

genny da bomb said...

kat mana hang cek mende tu ana?

MommyDania said...

secret admirer ke?

buzzybug said...

haaaa... ada stalker. hahaha...

cikda said...

wei wanted a..hahaha..misteri nieh

Mummy Dasy said...

SA kot..

kirana said...

husna.
kalo peminat ok gak..kalo musuh lagu mana?


geni,
hang pi reg nuffnang ataupon statcounter

momydania,
perisik kot :P

niza,
haa haa tak tahu

cikda,
aku takut 'seseorang'

mumydasy,
depa nk carik pelakon kot hehehehe

shaifulsafar said...

jaga-jaga ana....
even peminat atau pun musuh...

genny da bomb said...

semalam aku ada tinggal msg kat keta aku..sbb ada sale kat sini kan so kemungkinan utk org2 mai membeli n block keta aku n tak tinggal no phone ng tak gheti2 nak alih smp kul 6 7 adalah sangat tinggi..aku cakap kalo sesapa block keta aku ni tolong le alihkan kalo dah kul 5.30..

ms aku balik smlm ada plak org pi conteng kat situ tulis "tak boleh nak telefon ke??poyo gurl!call la!"

hahah ada jugak org nk benci aku yang sopan santun ni..maksudnya org yang tulis tu kenal aku la sbb dia tau gurl kan????huh sape la tak suka aku tu kan haha

azreen said...

itu tandanye ana makin glamer kot.....hehehehe

kirana said...

HAHHAHAHAHAA GLEMER KATANYAAA :p

kirana said...

Salam... Lama tak menjenguk blog nih! Harijadi ke? Selamat harijadi... Allah selamatkan kamuuuu....

kirana said...

KIRANA,
TQ2!

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin