Hati saya tersiat dek kerana peristiwa itu | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Monday, April 20, 2009

Hati saya tersiat dek kerana peristiwa itu

..selepas kejadian,spare key dah ada dlm henbeg aku skrg..

korang leh agak kah apakah peristiwa itu?

walau kite ni beringat mcm mana skali pon..benda dah nk jadi...tetap jadi
yg penting mcm mana nk handle situasi masa kejadian.



**makan dalam**

21 comments:

gadisworld said...

benda per tuh ? mcm serius jer..

KV said...

apahal ni?? Akak ketinggalan kete api kah?

my little family said...

Ana, lain mcm jek..kheta terkunci? atau umah? confuse nih..

genny da bomb said...

keta terkunci dari dalam ke?

rynas said...

ana baik jelaskan cepat membuat org berteka-teki ni..ni yg tak suka ni..hehheheh

NaZa said...

ni sambungan cite psl event racing motor ke?

PuteriSatu said...

spare key keta...dah tak tahan sabar...bawak je keta balik umah...cik abang melopong balik naik teksi...huhuhuuh...tul ke..???

NONIE AZIZ said...

hahaha...kalau betui la apa yang puteri 1 teka tu...samapi ke hati nak tinggai orang tu ana? hahahaha

genny da bomb said...

arghhh ampess ana ni lambat storiii...sakettt ati akuu...

diniedinar said...

urggghhh... jiwa sy tersiat dgn teka-teki ni.

stori mori la cepat ana sblm pelbagai andaian dibuat..

Ibu Emir said...

oh no.. ape sudah jadi.. ?? kunci dalam beg? ok tak u?

diniedinar said...

dimaklumkan anda telah ditag..buat ye..tag ni sronok tau..men2 dgn gambo ;)

shaifulsafar said...

isk...citer pasal kunci pulak... macam lagu ramlah ram la pulak.... "kau kunci cintaku didalam hatimu..." wakakakaka

my little family said...

ish..bt lawak pulak si shaiful ni..kekeke..org dok confuse ni dia leh bt lawak pulak.. :-)

Ana, story la pasai pa?

shaifulsafar said...

heheh...sori..

rasanya macam si aiman terkunci dalam kereta jer?.. ye kot?... tunggu je la jawapan anan nanti...

p/s: suka sgt main teka-teki dia nih....huhhhu

kirana said...

koranggggggggggggggggggggggg
sabar2 yer..hihi
ada yg dah nk hampir tepat jawapaan tu...takpa...tunggu entri akan kluar satu hari nnt

saya baru balik tgk suami kwn eksiden..org kata..berpantang maut sebelum ajal..syukur..

Mummy Dasy said...

terkunci ke???? ish suspen jek ni

atie said...

kunci??tersiat??em...cepat na, sambung citer...suspen nih..hihi. memang gila busybody kan haha.

mrs rux said...

kalo ada jarum yg patah,jgn disimpan dilm hati..nnt makan hati..ana,sambung la citer cepat!!

genny da bomb said...

adui ni dh hari lain dah takde lagi citer..hanginnye akuuuuuu

kirana said...

mrs rux,
siap berpantun tu hhihi


mumydasy,
hihiih

k.atie,
busy body = caring :P

genny,
jgn hangin pagi2,,rezki tak masuk :)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin