Jalan2 tengahari jumaat | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, April 15, 2009

Jalan2 tengahari jumaat

asyik entri melaka jer..bosan lak korang nnt
so ni cete hari jumaat lepas..
tengahari time lunch tu berdesum kami pi ioi ..nk gi round new wing yg baru bukak tu
byk lagik kedai tak bukak..
so aritu sempat la aku masuk tgk2 outlet kat situ...masuk tgk ja..tak beli pon
plg best masuk macy....leh roud sesuka hati tanpa ada saleman ikut kita..
tp syg skalik bateri kamera abih nk snap sana sini

aku round2 tgk katil..sofa..meja makan..huhuhu mmg berkenan la design2 nya..
tp ongkosnya pon mau rabak gak la


ni single bed...aku suka gak cam ni..


rege rm699 ..yg bwh tu rm499 kot..tak igt



ni set putih..comei gak..utk bilik gal kan..
harga sama ngn atas

tp sbnarnya aku dok bekenan yg brand kong koil ke apa..ada penah wat exhibition kat jusco
yg sttyle single,pastu bwh nya leh tarik atau bila dirikan jadi kembar boleh jadi queen/king size..
asben gi tgk masa tu aku dlm pantang..dia tak tgk rege pulak....aduhhhhhh


eh rege katil kat atas tu ok ke tak?asben kata mahai..
aku kata..nk murah ..carik kayu paku sdiri :P hihihihi


soklan ni adalah utk sevey2 dulu...bukan nk beli lagik yo

7 comments:

my little family said...

Ana, mungkin mahal pada jenama kot. tp xkisah..janji leh pakai lama. Katil ni klu beli murah pastu baru guna sat dah bunyi xguna gak kann.. cavenzi ok dak? MA nk p survey nanti..tgk kat SP ni ada cawgn dia dah.. hehehe

MommyDania said...

kong koil ahh? aku rasa king koil..ke salah jgk. macy mmg mahal sket tp bebaloi, workmanship & material superb!

my little family said...

http://www.furnipoint.com/index.php/cavenzi/furnitures/listing/bedroom_set

try tgk website nih..rs ok gak tuh...

cikda said...

mmg cantik wei kalau masuk kedai perabot yg jenama nie..beli skit2 a..xpun wat installment...

Mummy Dasy said...

lawa2...me suke gi cavenzi pun lawa2

kirana said...

MA,
cavenzi design ala2 ikea tp murah rege dr ikea la,ok nnt kite tgk web MA kasi tu

momydania,
king koil maaaaaaaa hihi
tu la ..aku ni bekenan tul kat macu..ngn langsir2 seme tu la..
nafsu besar..poket kecik :)

aida,
macy ni aku kira tak ketaq lutut sgt nk masuk..saleman tak ikut..tu aku suka..
kalo hat brand2 lorenzo..homelife tu..kena berlakon jadi kaya sket la nk masuk hihi..seriau cek

kirana said...

mumydasy,
aa cavenzi pon lawa..tp dok baca review servis teruk jugak..tak tau la..tak penah beli lagik

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin