HARUMAN CINTA DARI SUAMI UNTUK ISTERI | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Monday, April 27, 2009

HARUMAN CINTA DARI SUAMI UNTUK ISTERI

"abaaaaaaannnnggggg..mana kek.." (baca dalam nada..srg dlm bilik srg kat luar haha)
"kek takda..esok la"
"alaaaaaaaaa org nak potong kek ..huhuhu" saja nak ngada2

petang jumaat tu..aku sampai rumah dulu...tgk2 asben tak sampai lagi..kus smgt..tak best tul kalo asben tak sampai dulu..

aku seperti biasa la..masuk rumah melayan si kecik dan si abg tgk kartun.

Asben tiba.
Aku tengah nyusukan aisya...tak sempat bangun sambut kepulangan suami :)

Dia masuk sengih2 ja..pastu terus masuk bilik letak barang
Lama lak tu dalam bilik

Tup tup keluar bagi kad kat aku...
Tapi tangan satu lagi sembunyi kat blkg hahhaha

Lepas beberapa ketika lepas aku baca kad..baru lah dia keluarkan hadiah
Menjerit aku!haahaha mmg aku surprise sbb...kali ni aku tak request apa2 hadiah pon..
saja tak nak nyusahkan dia...haritu masa anni dah dapat.

tu yang excited tu...



kad dan hadiah...sayang tul nk bukak..
aku tgk wrapper aku dah tau isi dalam..hehe asben terkejut aku tau
asben aku ni bukan jenis amik tau pesen2 brand org perempuan ni



taraaaaaaaaaaaaaaa

DIOR jadore utk aku...aduhhhh sukaaaaaaaa..
terus aku spray hahha
:)


asben saya tak pandai bermain kata2 karatz...selalu dekat kad dia sign jerrr ..bertuah tul
owh..jumaat mlm tu..dia ajak mkn seafood kat PD..tp aku yg tanak pegi ..sbb dah tau tak leh nk concentrate punya nnt..
so khamis depan kami cuti nak keluar mendating yuhuuuuu :)
hadiah utk besday dia aku tak beli lagi...kena beli ngn dia lah
aku mmg tak leh surprise2 kan dia...beli kad...tp terlupa nak bawak balik pulak..igt kan nk wish bg kad dulu...
Tu jer haruman cinta dari suamiku..mekasehhhhhhhh byk2!
Tajuk aku mmg tak leh kalahhhh hahahah..apa salahnya tajuk karat2 sket..aku ni bukan reti jiwang2 pon.

17 comments:

:: HUSNA :: said...

bestnyer dpt hadiah ana.. asben kite jarang kasi hadiah.. huhu.. kalau ckp kt dia.. dia boleh kata terimalah dia seadanya.. mmmm.. boleh gitu?

KV said...

wah, best2!!

Mummy Dasy said...

Best²...hubby kite leh tanya dulu nak ape nyampah tul kkdg

gadisworld said...

kak kirana..bestnya..romantica de amor tul ler..he..he..

shaifulsafar said...

feeewwwittt...

jage2 cik salmah... :-p

ila ramli said...

syoknya ana..kalu aku suka sgt kalu husband buat surprise camtu, tak kisah la adiah papepon janji surprise...baru la jantung ni tesengih je 24 jam....hepi belated birthday......

my little family said...

Ana: wangi kan jadore tu..akak suke.. lomantik tul hus Ana.. Hus akak xtau la mcmana..huhu kita tunggu esk je la..

kirana said...

HUSNA,
ALA KITA PON BKN SELALU PON...TIME HARI2 ISTIMEWA GINI JERRRR
CUBA AWK BUAT MUNCUNG PANJANG2 SKET HEHEHEHE

KV,
:) SEKALI SEKALA


MUMYDASY,
OK AA ..DIA TAKUT AWK TAK SUKA.
MCM SAYA LA..SUKA TNY ASBEN GAK HEHE

GADIS,
TAK DA ROMANTIC2 AIH..HAHAHHA

SHAIFUL,
AMMBOIIII KOMEN BALAS NAMPAKKKKKKKKKKKKK :p

kirana said...

ILA,
MEKASIH...MEMANG SUKA PON..TERSENGIH JA HAHAHA BERBUNGA2


MA,
AA WANGI FRESH...SUKAAAAAAAAAA
TUNGGU ESOK KAK EK...SUSPEN2

k.imah said...

ana happy birtday....smpi sini bau minyak wangi tu....hehehehhe

azreen said...

wah bestnye dapat hadiah....wangi sampai ke sini...hehehe

kirana said...

K.IMAH,
TQ2!BAU KE KAT HOSPITAL TU :)


AZREEN,
HAHAHHA WANGI2AN LA KITE

atie said...

Bestnya na dapat minyak wangi dior lagi...hihi.Haruman kasihmu gitu.....

bie said...

bestnya dpt adiah...camni kena kawin cepat2 ni.. hahahaha..

kirana said...

K.TIE,
BERBUNGA2 HARUM DI HATI :) HAHAHHA

BIE,
KAWEN LA CEPAT CEK OOOOIII..BUKANNYA HADIAH JER..MACAM2 LAGI DAPAT :p

Iena said...

happy belarted besday awak... besnya dpt hadiah dr suami...

kirana said...

iena,
tq2!yer la ..mmg best..tak kira murah ke mahal..

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin